Naar boven

Gimeg GRK-100T rolkachel Infrarood Turbo

Omschrijving

Met de Gimeg rolkachel infrarood turbo GRK-100T is het in een handomdraai aangenaam warm in jouw voortent of schuur. Is jouw gasfles leeg? De mobiele gaskachel werkt ook op elektriciteit. Met de ventilatorfunctie zorg je bij elektrische verwarming voor een optimale warmtespreiding.

Gaskachel en elektrische verwarming in één

Verwarm jouw zolder of schuur met de Gimeg rolkachel infrarood turbo GRK-100T. De mobiele kachel werkt zowel op gas als op elektriciteit. Sluit je de kachel aan op een gasfles, dan verwarmt hij middels infrarood. De stralingswarmte die het product afgeeft verwarmt niet de ruimte, maar de objecten in het bereik. Je hebt het met een infraroodkachel daarom binnen enkele ogenblikken heerlijk warm. Vergelijk het met warme zonnestralen, zonder Uv-straling! De mobiele gaskachel heeft drie warmtestanden: 1,4 kW, 2,8 kW en 4,2 kW.

Is jouw gasfles leeg? Schakel dan over op het elektrische verwarmingselement. Je hebt keuze uit twee elektrische verwarmingsstanden: 750 W en 1500 W. De elektrische verwarming beschikt ook over een ventilator voor een optimale warmtespreiding.

Belangrijkste voordelen

Infraroodverwarming op gas
Elektrische verwarming met ventilator
Overstroom-, oververhittings-, en omvalbeveiliging
Piëzo-elektrische ontsteking
Vermogen gaskachel: 1,4 kW, 2,8 kW, en 4,2 kW
Vermogen elektrische kachel: 750 W en 1500 W
Uitgebreide beveiligingstechnieken

De Gimeg rolkachel infrarood turbo GRK-100T beschikt over uitgebreide beveiligingstechnieken. Denk aan overstroom-, oververhittings- en omvalbeveiliging. Met de piëzo-elektrische ontsteking was het tevens nog nooit zo makkelijk om de kachel aan te krijgen. Let op! Gebruik de mobiele gaskachel alleen in goed geventileerde ruimtes. Niet te gebruiken in caravans en campers.

Gebruik jij de Gimeg rolkachel infrarood turbo GRK-100T op gas of kies je voor elektrische bijverwarming? De keus is aan jou! Met deze mobiele gaskachel heb je het in een mum van tijd aangenaam warm in bijvoorbeeld de voortent of bijvoorbeeld in uw schuur of blokhut. 


Let op! 

Gaskachels zoals deze Gimeg GRK-100T niet gebruiken in ruimtes waar geen goede ventilatie aanwezig is. Bijvoorbeeld woonkamers-studeer of slaapkamers die bij koude periode niet voldoende ventilatie hebben. 

Specificaties

Fysieke kenmerken
Kleur Zwart
Materiaal Staal
Afmetingen & gewicht
Hoogte 72 cm
Breedte 42 cm
Diepte 35 cm
Gewicht 9,5 kg
Technische specificaties
Brandstof type Propaan/Butaan
Brandstofverbruik (indicatie) 300gr/uur
Stroomverbruik 6,5 A
Aansluitspanning 220V
Verwarmingsvermogen 4200W
Werkdruk 30 mBar