Naar boven

Gimeg GRK-100 rolkachel Infrarood

Omschrijving

Met de Gimeg rolkachel infrarood GRK-100 is het in een handomdraai aangenaam warm in jouw voortent of schuur. De mobiele gaskachel is uitgerust met piëzo-elektrische ontsteking en diverse beveiligingstechnieken.

Mobiele infrarood gaskachel

Verwarm jouw zolder of schuur met de Gimeg rolkachel infrarood GRK-100. Deze mobiele kachel werkt op gas. Sluit je de kachel aan op een gasfles, dan verwarmt hij middels infrarood. De stralingswarmte die het product afgeeft verwarmt niet de ruimte, maar de objecten in het bereik. Je hebt het met een infraroodkachel daarom binnen enkele ogenblikken heerlijk warm. Vergelijk het met warme zonnestralen, zonder Uv-straling! De mobiele gaskachel heeft drie warmtestanden: 1,4 kW, 2,8 kW en 4,2 kW.

Belangrijkste voordelen

Infraroodverwarming op gas
Overstroom-, oververhittings-, en omvalbeveiliging
Piëzo-elektrische ontsteking
Drie warmtestanden: 1,4 kW, 2,8 kW en 4,2 kW
Uitgebreide beveiligingstechnieken

De Gimeg rolkachel infrarood GRK-100 beschikt over uitgebreide beveiligingstechnieken. Denk aan overstroom-, oververhittings- en omvalbeveiliging. Met de piëzo-elektrische ontsteking was het tevens nog nooit zo makkelijk om de kachel aan te krijgen. Let op! Gebruik de mobiele gaskachel alleen in goed geventileerde ruimtes. Niet te gebruiken in caravans en campers.

Gebruik jij de Gimeg rolkachel infrarood GRK-100 als bijverwarming in bijvoorbeeld de voortent, kampeertent in uw schuur of garage.  De keus is aan jou! Met deze mobiele gaskachel heb je het in een mum van tijd aangenaam warm


Let op! 

Gaskachels zoals deze Gimeg GRK-100 niet gebruiken in ruimtes waar geen goede ventilatie aanwezig is. Bijvoorbeeld woonkamers-studeer of slaapkamers die bij koude periode niet voldoende ventilatie hebben. 

Specificaties

Fysieke kenmerken
Kleur Zwart
Materiaal Staal
Afmetingen & gewicht
Hoogte 72 cm
Breedte 42 cm
Diepte 27 cm
Gewicht 7,5 kg
Technische specificaties
Brandstof type Propaan/Butaan
Brandstofverbruik (indicatie) 300gr/uur
Verwarmingsvermogen 4200W
Werkdruk 30 mBar