Naar boven

Gimeg 3-pits kooktoestel - wit

Omschrijving

Lekker uitgebreid koken op vakantie? Dat doet u met het Gimeg driepits kooktoestel. Dit gaskooktoestel met drie branders is lichtgewicht en eenvoudig in gebruik. U maakt er de lekkerste gerechten op klaar!

Driepits kooktoestel voor de camping

Het Gimeg kooktoestel is voorzien van drie branders voor een optimale kookervaring. Twee extra sterke 2,2 kw branders en één 0,9 kw brander. Het kooktoestel is voorzien van een stabiele pannendrager die ruimte biedt aan twee grote pannen of drie kleinere pannen. Nog meer veiligheid wordt geboden door de antislipvoetjes aan de onderkant van het kooktoestel. Het toestel blijft stabiel op zijn plek staan.

Belangrijkste voordelen

Twee 2,2 kw branders
Een 0,9 kw brander
Antislipvoetjes

Zo gebruikt u dit gaskooktoestel

Dit kooktoestel voor de camping is voorzien van een deksel waarmee u het toestel af kunt dekken wanneer u het niet gebruikt. Als u gaat koken, opent u de deksel en profiteert u meteen van een windscherm. De deksel zorgt ervoor dat de vlam niet uit kan waaien! Door middel van een schroef- of slangpilaaraansteking kunt u het gastoestel aansluiten op een propaan of butaan gasfles. Eenmaal aangesloten op gas, kunt u het kooktoestel gebruiken en de lekkerste maaltijden klaarmaken. Bent u klaar met koken? Dan maakt u het toestel gemakkelijk schoon dankzij de afneembare pannendrager en geëmailleerde onderdelen.

Wat zet u op tafel? Met de kooktoestellen van Gimeg is koken op de camping net zo leuk en eenvoudig als thuis. Dit driepits kooktoestel biedt ruimte aan meerdere pannen tegelijkertijd.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Kleur Wit
Materiaal Staal
Aantal branders 3
Afmetingen & gewichten
Diepte 33 cm
Breedte 60 cm
Hoogte 10 cm
Eigen gewicht 3,5 kg
Technische specificaties
Brandstoftype Propaan/butaan  
Vermogen  2 x 2,2 kilowatt brander +
1x 0,9 kilowatt brander
totaal 5,3 W vermogen
Type gasaansluiting slangpilaar
Ontstekingstype Handmatig
Veiligheidsvoorziening Anti-slip voetjes
Art.nr:
5129740
Merk:
Deel dit artikel

Combineer met

Anderen bestelden ook