Naar boven

Telesystem Palco LED TV 24 inch met tuner

Omschrijving

Het 24 inch Palko beeldscherm  van Telesystem heeft een ingebouwde Triple tuner en maakt de TV gschikt voor gebruik i.c.m.  Canal Digital.

De Tele System Palco LED09 televisie is voorzien van een dubbele tuner, een DVB-T2 en DVB-S2 tuner. 

Op de camping willen genieten van de zelfde beeldkwaliteit als thuis? Kies dan voor deze Tele System Palco LED09 televisie. Deze HD televisie is geschikt voor in je tent of voortent, maar ook voor in je caravan of camper dankzij de 12 volt voeding! 
 
U kunt deze TV standaard gebruiken voor DVB-T2 met een antenne die geen 5 volt spanning nodig heeft.
Gebruikt u echter een antenne die 5 volt spannig nodig heeft dan dient u een 5 volt voedings converter te gebruiken, deze is los te bestellen

Deze Palco televisie is dankzij de dubbele tuner geschikt voor praktisch alle soorten ontvangst. Deze camping televisie is aan de achterkant voorzien van een CI slot. Daarnaast is deze televisie voorzien van een hotelmodusfunctie, hiermee kun je bijvoorbeeld de maximale audiowaarden definiëren. 

De Tele System televisie is heel eenvoudig te installeren. Wanneer je de televisie aan het stroom hebt aangesloten zal deze automatisch verder gaan met het scannen van de digitale kanalen.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Kleur  zwart
Afmetingen & gewicht
Hoogte zonder standaard 34,9 cm
Breedte 54,8 cm
Diepte met standaard 13,2 cm
Technische specificaties
Voeding 12V en 230V(230V adapter meegeleverd
Tuner Triple Tuner DVB-S/T/C
Gebruik Tuner CI+sloti.c.m. CI+ module gewenste provider