Naar boven

Travel Vision Mobile IPTV

Omschrijving

Met Travel Vision mobiel IPTV kunt u in maar liefst veertig Europese landen TV kijken via een mobiele 3G/4G internetverbinding én heeft u overal uw eigen WiFi netwerk. TV kijken via internet is nog nooit zo eenvoudig en betaalbaar geweest!
Hoe werkt het?

Met de krachtige, snelle IPTV router kunt u een specifiek voor de Nederlandse markt samengesteld zenderpakket ontvangen. Deze zenders worden rechtstreeks naar de router uitgezonden, u sluit deze met een HDMI-kabel aan op de tv en met slechts een druk op de knop van de afstandsbediening kunt u televisiekijken.

Op het dak van het voertuig wordt een buitenunit gemonteerd, voorzien van vier krachtige antennes. Deze omni-directionele antennes zoeken continu om zich heen naar het beste signaal en doordat ze op het dak geplaatst zijn heeft u altijd de best mogelijke ontvangst.
Vijf keer minder dataverbruik

TV kijken via mobiel internet verbruikt veel data en is zodoende kostbaar. Eén uur televisiekijken of streamen in HD kwaliteit verbruikt maar liefst 3 GB* per uur. Daarbij komt dat “onbeperkte” data abonnementen in het buitenland niet onbeperkt zijn. Bij het bereiken van de limiet moet extra data moeten worden bijgekocht waardoor de kosten hoger uitvallen.

Met Travel Vision IPTV ligt het dataverbruik voor televisie kijken in HD kwaliteit op slechts 0,6GB per uur, maar liefst 5 keer lager! Hierdoor wordt tv kijken via internet een heel stuk voordeliger.

*bron: Ziggo, KPN, T-mobile
 
Uw eigen draadloze WiFi netwerk

Naast tv kijken kunt u de IPTV-router ook (tegelijk) gebruiken om uw eigen draadloze WiFi netwerk te maken. De buitenantennes werken als een WiFi booster en zorgen voor een zeer sterk WiFi signaal in en rond de caravan of camper. Hiermee heeft u altijd de beschikking over uw eigen WiFi netwerk om uw apparaten zoals mobiele telefoon, tablet, laptop en smart TV eenvoudig en veilig verbinden met het internet, net zoals thuis. Op deze manier bent u niet afhankelijk van een zwak WiFi signaal op de camping.

Abonnement

De Travel Vision mobiele IPTV router is voorzien van een geïntegreerde simkaart met bijbehorend abonnement. Bij ingebruikname van het systeem wordt een 2-jarig EU data-abonnement geactiveerd (geldig in ruim 40 Europese landen).

De jaarlijkse abonnementskosten bedragen €129. Dit is inclusief een startbundel van 25GB en zes maanden tv abonnement.

De startbundel van 25GB is zes maanden houdbaar en is goed voor ongeveer 42 uur tv kijken. Extra maandelijkse databundels en tv kunt u eenvoudig online bijbestellen tegen zeer voordelige tarieven.

De prijs van de Travel Vision Mobiel IPTV is exclusief montage vraag naar de mogelijkheden in onze winkels. 

Voordelen Travel Vision mobiel IPTV

TV kijken in HD kwaliteit
5x lager dataverbruik
Nederlands zenderpakket
Uw eigen WiFi netwerk
Overal internet
Zeer eenvoudig in gebruik
Voordelige databundels
Krachtige buitenantennes

Tip van TEUN!
Voor nog meer informatie over dit product klik hier

Video

Art.nr:
COIPTV
Levertijd:
Uitsluitend verkrijgbaar in onze winkels
Deel dit artikel

Anderen bestelden ook