Naar boven

Haba Sorrento fietshoes 2 fietsen

Omschrijving

De Haba Sorrento fietshoes is geschikt voor 2 fietsen en is gemaakt van 200D ripstop polyester met een PU coating van 3000MM. Dit betekent dat de fietshoes UV bestendig is tijdens het gebruik van de hoes op de fietsendrager tijdens de reis. De afmetingen van de Sorrento fietshoes zijn 2500x650x800mm waarmee de hoes geschikt is voor 2 fietsen die men achterop een caravan of camper vervoert.
Een bijkomend voordeel is dat de beschermhoes een houder heeft voor een markeringsbord. In de hoes bevindt zich een doorzichtvenster waar het markeringsbord door te zien is.
Markeringsborden zijn bedoeld om aan te geven dat je lading achterop je caravan of camper hebt. In dit geval fietsen. In Nederland is een markeringsbord niet verplicht. Wij raden voor jouw eigen veiligheid wel aan om altijd een markeringsbord te gebruiken. In Italië en Spanje is een markeringsbord wel verplicht.

Gemakkelijk in gebruik
Je plaatst de beschermhoes over de fietsen, die op de fietsendrager achterop de camper of caravan staan, totdat deze geheel bedekt zijn. Met de twee elastieken met haken bevestig je de hoes aan de fietsendrager. En de reis kan beginnen!
Als je op plaats van bestemming bent aangekomen kan je de beschermhoes gemakkelijk opbergen in de bijgeleverde opbergtas.

Maak de beschermhoes compleet
Mocht het nog niet in jouw bezit zijn, dan is het voor jouw veiligheid ook goed om het flexibele markeringsbord van Haba aan te schaffen.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Kleur zwart
Materiaal 200D Ripstop polyester/3000mm PU coating
Afmetingen
LXBXD 2500x650x800 mm
Markeringsbord houder 50x50 cm
Overige specificaties
Bevestigngs mogelijkheden Ja 2 elastieken met haken
Markeringsbord houder Ja
Opberghoes Ja
Art.nr:
7601250
Merk:
52,25 46,50
1 - 2 werkdagen
Extra opties:
Haba fietshoes combi-actie!

Nu exclusief bij TEUN: Sorrento Fietshoes + flexibel markeringsbord speciale combiprijs voor 49,95

Deel dit artikel

Combineer met