Naar boven

Thule Velo Slide Garage fietsendrager

Omschrijving

De Thule VeloSlide is een gebruiksvriendelijke fietsendrager voor in de garageruimte van uw kampeerauto. Dankzij het handige schuifsysteem is het in- en uitladen van de fietsen zo makkelijk als wat. Uw fietsen zijn zo altijd veilig opgeborgen en beschermd tegen weersinvloeden

Maakt u graag een mooie fietstocht tijdens uw vakantie? Neem uw fietsen dan mee met de VeloSlide fietsendrager van Thule. Deze fietsendrager voor de camper is ideaal voor het vervoer van maximaal twee elektrische fietsen in de garageruimte van uw voertuig. De drager kan tot 1,5 meter uit de garage geschoven worden, zodat u eenvoudig uw fietsen kunt plaatsen. Dankzij de unieke, gepatenteerde handgreep schuift u de drager gemakkelijk weer terug in de garage. De positie van de fietsen kan zowel horizontaal als verticaal naar wens worden aangepast, ook als de fietsen al zijn vastgemaakt. Met deze drager van hoge kwaliteit kunt u er zeker van zijn dat uw fietsen veilig vervoerd worden.

Belangrijkste kenmerken
  • Aantal fietsen: 2
  • Maximaal draaggewicht: 50 kg
  • Montageplaats: garage
  • Neemt weinig ruimte in
  • Veilig en eenvoudig
De Thule VeloSlide is voorzien van afstandhouders die de fietsen goed op hun plek houden. De verstelbare, met zacht materiaal beklede afstandhouders kunnen gemakkelijk van links naar rechts worden verplaatst zodat ze in één lijn staan met uw fietsframe. Ook de wielhouders zorgen ervoor dat uw fiets in positie blijft. Deze zijn voorzien van verstelbare ratelsluitingen, zodat verschillende fietsmodellen erop passen. Gebruikt u de fietsendrager niet? Dan kan hij zijdelings verschoven of volledig afgenomen worden, waardoor alleen de montagerails achterblijven op de garagevloer. Zo houdt u weer ruimte over voor andere bagage.

Deze fietsendrager van Thule maakt het makkelijk en veilig om uw fiets op reis te nemen. Vervoert u uw fiets liever op de dissel of aan de achterwand van uw voertuig? Ook hiervoor biedt Thule oplossingen. Kies de optie die het best bij u past en geniet tijdens uw vakantie van talloze fietstochten.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Kleur zilver-zwart
Materiaal kunststof -aluminiumq
Afmetingen & gewicht
Hoogte 70 cm
Lengte 195 cm
Breedte 40 cm
Eigengewicht 20,9 kg
Maximaal belastbaar gewicht 70 kg
Art.nr:
1400700
Merk:
Levertijd:
Uitsluitend verkrijgbaar in onze winkels
1099,00 939,00
De getoonde prijs is exclusief montagekosten. Vraag naar de montage mogelijkheden bij onze specialisten in onze fysieke winkels en werkplaatsen.
Deel dit artikel