Naar boven

Travellife rolwatertank wit - 21 L

Omschrijving

De Travellife Rolwatertank wit 21 L is een compacte kunststof watertank, geschikt voor schoon water of afvalwater. De tank wordt geleverd inclusief afvoerslang en handige montagesleutel. Dit typt tank waordt voornamelijk gebruikt als afvalwater tank onder de caravan

Gemakkelijk te verplaatsen

Tijdens jouw vakantie is het prettig om een watertank voor schoon water of afvalwater voorhanden te hebben. De Travellife Rolwatertank wit 21 L is geschikt voor zowel schoon als afvalwater. De kunststof tank is daarnaast voorzien van een grote vulopening en een uitschuifbare handgreep. Door de handgreep en de wielen is de tank gemakkelijk te verplaatsen. De watertank wordt bovendien geleverd inclusief afvoerslang en montagesleutel. De rolwatertank heeft compacte afmetingen en past hierdoor door vrijwel ieder serviceluik. De tank is daardoor gemakkelijk in gebruik. Daarnaast sla je ondanks het compacte formaat maar liefst 21 L water op.

Belangrijkste voordelen

Inclusief afvoerslang en handige montagesleute
Gemakkelijk te verplaatsen
Past door vrijwel alle servicedeuren
Inhoud: 21 L
Sla afvalwater op in de Travellife Rolwatertank wit 21 L. Door de uitschuifbare draagbeugel en de wielen is de watertank gemakkelijk te verplaatsen.

Specificaties

Fysieke kenmerken 
Kleur wit
Materiaal kunststof
Afmetingen & gewicht
Breedte 35,5 cm
Lengte 54,8 cm
Hoogte 22,5 cm
Eigen gewicht 2,3 kg
Inhoud  21 liter 
Art.nr:
6403720
Merk:
Deel dit artikel

Anderen bestelden ook

Ook interessant