Naar boven

AL-KO Safety Premium koppelingsslot

Omschrijving

De nieuwe AL-KO Safety Premium veiligheidssloten zijn de meest recente modellen in het gamma van AL-KO. De disselsloten zijn SCM gekeurd en zijn robuust uitgevoerd, vervaardigd uit een massieve staal constructie bieden ze optimale veiligheid. De sloten zijn zo ontwikkeld dat ze perfect passen op de daarvoor geschikte koppelingen. Verkrijgbaar voor diverse koppelingen van AL-KO.
SCM goed gekeurde koppelingssloten worden door de verzekerings maatschappijen als voorwaarde geëist om een verzekering af te kunnen sluiten. De AL-KO sloten kunt u vanzelfsprekend goed gebruiken voor de caravan maar ook een boottrailer of paardentrailer.

Dit AL-KO slot is geschikt voor:

AK 300
AKS 2004 en 3004
AKS  1300

Bij de laatste generaties AL-KO koppelingen op aanhangers en caravans past dit AL-KO Safety Premium slot direct. De zwarte nokken aan de binnenzijde van het slot vallen in de uitsparingen van de AL-KO disselkoppeling. Echter, oudere of andere type AL-KO koppelingen hebben deze uitsparingen niet. In de verpakking van dit slot treft u ook de disselplaatjes aan die bij oudere of andere AL-KO koppeling nog moeten worden gemonteerd zodat de nokken van het premium slot daar in vallen. Alle toebehoren en een handleiding zitten in de verpakking. 
Voor nog eens extra veiligheid kunt u de AL-KO Safety ball gebruiken om de ruimte die op de trekhaak valt te vullen..

Tip van TEUN !
De afkorting SCM staat voor Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging en dat is een instituut dat SCM-certificaten mag afgeven. Er kunnen verschillende soorten sloten voorzien worden van het SCM keurmerk nadat er aan de SCM eisen is voldaan. Er zijn diverse leveranciers die goedgekeurde sloten met certificaat op de markt mogen brengen.

Specificaties

Fysieke kenmerken  
Materiaal  Staal
Kleur Zwart
Afmetingen & gewicht  
Gewicht  circa 5,5 kg
Overige specificaties  
SCM gekeurd  Ja
Garantie 2 jaar
Art.nr:
0125093
Merk:
Deel dit artikel

Combineer met

Anderen bestelden ook

Ook interessant