Naar boven

Al-ko Safety Plus Silver AKS 3004 slot

Omschrijving

Dit AL-KO disselslot is een ongekeurd disselslot, m.a.w. het heeft geen SCM goedkeuring. Daardoor zal geen enkele verzekeringsmaatschappij dit slot accepteren i.c.m. een verzekering van de aanhanger
Voor bijna alle verzekering polissen geldt  dat een disselslot SCM goedgekeurd moet zijn. Bekijk onze andere veiligheidssloten in onze webshop welke wel door de verzekering maatschappijen geaccepteerd zullen worden. Onze SCM veiligheidssloten zijn vanzelfsprekend geschikt voor beveiliging van de caravan maar ook voor een boottrailer zijn de sloten bruikbaar. 
Dit Al-KO disselslot zonder SCM goedkeuring is perfect te gebruiken voor aanhangers welke niet door u verzekert zijn.

Tip van TEUN
Het verschil tussen het AL-KO slot Safety Plus Silver AKS 3004 disselslot en het AL-KO Safety Plus Sliver AKS 1300 disselslot is dat in het type 3004 alle onderdelen zitten die eventueel nog op de dissel gemonteerd moeten worden om het slot te kunnen gebruiken.

De afkorting SCM staat voor Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging en dat is een instituut dat SCM-certificaten mag afgeven. Er kunnen verschillende soorten sloten voorzien worden van het SCM keurmerk nadat er aan de SCM eisen is voldaan. Er zijn diverse leveranciers die goedgekeurde sloten met certificaat op de markt mogen brengen.
Art.nr:
0125101
Merk:
Voorraad:
Op voorraad in de webshop | Het assortiment en de voorraad in de webshop kan afwijken van de fysieke winkels.
Levertijd:
2 - 4 werkdagen
Deel dit artikel

Combineer met