Naar boven

NDS I-Manager accubeheersysteem

Omschrijving

Accubeheersysteem met draadloos touchscreen
NDS iManager IM12-150W is een slim systeem om de energiecapaciteit in uw camper, boot of caravan te beheren. Het is gebaseerd op smart-technologie, zodat u veilig het maximale uit de accu's haalt. Het grootste voordeel is dat u verschillende types accu’s van diverse merken of stroomsterktes kunt combineren, zonder dat ze zichzelf of elkaar ontladen. iManager kiest de juiste laadcurve voor elke accu.

2 serviceaccu's of meer beheren
Met iManager hoeven accu's niet meer parallel gekoppeld te worden. Dit beheersysteem is dan ook vooral interessant als u 2 of meer serviceaccu’s aan boord heeft (of wilt). De voordelen zijn:

Accu’s gaan langer mee
Accu’s gaan niet meer gelijktijdig defect (u vervangt bij een defect slechts 1 accu)
Merk, type (gel/AGM), stroomsterkte en leeftijd van accu's hoeven niet gelijk te zijn
Alerts over accubeheer en -onderhoud
Draadloos touchscreen
Opladen en ontladen
iManager IM12-150W bewaakt de spanning van max. 3 accu’s tegelijk. Het systeem kiest zelf de te gebruiken accu en houdt rekening met laad- en ontlaadstromen. Ook zorgt NDS iManager voor gelijke laadniveaus, zodat de accu’s continu stroom leveren.

Draadloos touchscreen om accu’s te beheren
Met het draadloze touchscreen van de iManager IM12-150W beheert u tot 3 accu's tegelijk. De levensduur van de accu’s wordt gemaximaliseerd door de automatische uitschakelfunctie. U haalt met iManager het maximale uit uw accu's. Op het scherm ziet u onder andere het laadniveau, laad- en ontlaadvoltage en ook kunt u handmatig accu's in- of uitschakelen.

Automatische uitschakeling voor accu’s
iManager is beveiligd met een automatische accu uitschakeling, om de levensduur van de accu’s te verlengen. Een accu wordt automatisch uitgeschakeld bij:

Lagere spanning dan 10,5 V
Langer dan 15 minuten een spanning onder 11 V
Bedrijfstemperatuur hoger dan 70 °C
Speciale uitgang voor de startaccu
NDS heeft de iManager voorzien van een speciale startaccu-uitgang. Zodra hij een lader of zonnepaneel op de serviceaccu’s herkent die 100% zijn opgeladen, levert hij de startaccu 4 A stroom. Via iManager heeft u ook voldoende stroom na een lange stop.


http://www.bombeeck-digital.nl/lanotattachments/download/file/id/1136/store/1/nds-imanager-im12-150w-handleiding-nederlands.pdfVideo

Art.nr:
120420
Merk:
NDS
Voorraad:
Op voorraad in de webshop | Het assortiment en de voorraad in de webshop kan afwijken van de fysieke winkels.
Levertijd:
2 - 4 werkdagen
Deel dit artikel