Naar boven

123 Products Sekalube ritsspray 0,4 liter

Omschrijving

Sekalube™, is voor het smeren zonder residu achter te laten in voortentlijst, op scharnieren en ritsen van tent etc.. Met name voor de rubbers van raam, deur en disselbak, door de Sekalube™ zullen de rubbers zacht en soepel blijven. Gebruik Sekalube™ ook voor de tentstokken zowel staal, aluminium, carbon en andere kunststoffen.

Vaak worden er allerlei smeerseltje gebruik zoals Vaseline, siliconenspray om rubber zacht te houden, echter als rubbers te "nat "zijn gaan ze aan het raam kleven en elke keer als dit opengedaan wordt gaan er minuscuul kleine stukje mee.

bij ritsen kan een siliconen gaan vlekken op het stoffen gedeelte, ook bij inspuiten van de stokken kan zit in het doek vetvlekken veroorzaken, daarom adviseren wij om de Sekalube te gebruiken deze smeert droog alle scharnieren en rollo's etc.

Met een hoog percentage werkzame PTFE zal Sekalube™ zorgen voor een langdurige, niet vette, smering van metalen, kunststoffen en rubberen oppervlakken die droog moeten blijven.

Lees vóór gebruik zeer aandachtig de gebruiksaanwijzing en volg deze strikt op.

Gebruiksaanwijzing

Schudden voor gebruik.

Bij rubbers: de Sekalube™ aanbrengen en met een droge zachte doek, liefst microvezel, nawrijven. (Voor cassette toilet "natte" rubbers en dergelijke 123 Unilube gebruiken.) Bij de voortent en voortentlijst: maak de lijst voor de eerste keer vet en stofvrij, bijvoorbeeld met het lijstborsteltje, gebruik hierna een doekje, daarna in een vloeiende beweging de Sekalube™ aanbrengen, hierna de voortent inschuiven. Bij de ritsen is het inspuiten van de nopjes voldoende om de ritsen soepel te laten lopen.

Bij tentstokken: spuit de Sekalube™ altijd in de buis en niet op de buitenzijde, de stokken zijn nu makkelijker in elkaar te zetten en uit elkaar te halen.

Specificaties

Fysieke kenmerken  
Kleur Transparant
Overige specificaties  
Inhoud 400 ml
Vorm Spray

Video

Art.nr:
60001012
Merk:
Deel dit artikel

Anderen bestelden ook