Naar boven

Travellife Texel opblaasbare zonneluifel

Omschrijving

Op zoek naar een eenvoudig op te zetten caravanluifel? Kies dan voor de Travellife Texel opblaasbare zonneluifel. Deze past op caravans met een caravanrail van minimaal 360 cm en een hoogte tussen de 240-260 cm. De luifel is zeer stabiel, UV-bestendig en waterdicht.

Opblaasbare luifel caravan

Zit je liever niet de hele dag in de zon? Neem plaats onder de caravanluifel en geniet maximaal van het buitenleven! De opblaasbare Texel zonneluifel is gemakkelijk op te zetten. Vanuit één punt blaas je hem in zijn geheel op. Gebruik hiervoor de meegeleverde handpomp. Met deze dubbele krachtpomp staat de luifel in een oogwenk op. De opblaasbare zonneluifel is gemaakt van polyester en weegt slechts 9 kg! Desondanks is hij zeer stabiel en kan hij verstevigd worden met verstelbare scheerlijnen. Daarbovenop is de luifel waterdicht en UV-werend. Dat betekent dat de lichtgrijze kleur niet vervaagt door de zon. Begint het te regenen? Ook dan kan je gerust buiten blijven zitten!

Belangrijkste voordelen

  • Past op veel caravans, waaronder de Beachy 420 en 450
  • UV-bestendig en waterdicht
  • Opblaasbaar: inclusief handmatige dubbele krachtpomp
  • Eenvoudig op te zetten vanuit één opblaaspunt
  • Zeer stabiel dankzij de verstelbare scheerlijnen
  • Afmeting: 251 x 360 x 254 cm (hxbxd)
  • Past op de meeste caravans


De Travellife Texel opblaasbare zonneluifel is ontworpen door de ontwerpster van de Beachy caravan. De luifel past dan ook perfect op de Beachy 420 en Beachy 450, maar is ook geschikt voor een hoop andere caravans. Zolang ze maar een hoogte hebben van 240-260 cm en een caravanrail (rechte stuk) met een lengte van ten minste 360 cm. Maak de luifel voor caravans compleet met de bijbehorende zijpanelen en creëer een unieke buitensetting. Bevestig de zijpanelen met behulp van de ritsen aan de zonneluifel. De zijpanelen worden als een set van twee apart van de luifel verkocht.

Buiten zitten op de meest hete of juist regenachtige dagen? Neem plaats onder de Travellife Texel opblaasbare zonneluifel. De lichtgrijze caravanluifel is eenvoudig op te zetten en UV-bestendig. Maak hem compleet met de bijbehorende, apart verkrijgbare zijpanelen.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Kleur Beige
Materiaal Polyester
Afmetingen & gewicht   
Afmetingen (hxbxd) 251 cm x 360 cm x 254 cm
Gewicht 9 kg
Overige specificaties  
Waterdicht Ja
Inbegrepen Handmatige dubbele krachtpomp
Art.nr:
1105280
Merk:
Magazijn werkzaamheden
Vanwege werkzaamheden in het magazijn is het op dit moment niet mogelijk om een bestelling in de webshop te plaatsen.
599,00 539,00
Momenteel niet op voorraad in de webshop
Deel dit artikel

Combineer met