Naar boven

Travellife Texel zonneluifel zijpanelen set

Omschrijving

Maak jouw Travellife Texel zonneluifel compleet met deze bijbehorende zijpanelen set. De panelen houden een hoop wind tegen, terwijl er dankzij de kijkvensters voldoende licht binnenkomt. Zo geniet je ook op minder mooie dagen volop van het buitenleven!

Creëer een volwaardige caravanluifel

Kies voor de bijbehorende zijpanelen om jouw Travellife Texel zonneluifel compleet te maken. De panelen worden verkocht als een set van twee: links en rechts. Maak ze met behulp van ritsen eenvoudig aan de Texel zonneluifel vast. In beide panelen zit een groot rond kijkvenster. Zo komt er voldoende licht binnen en hoef jij niets te missen van de omgeving. Het voordeel van de zijpanelen? Je creëert een volwaardige voortent, die ook een hoop wind tegenhoudt. Daardoor blijf je ook op minder warme of regenachtige dagen gerust buiten zitten. De zijpanelen zijn niet alleen waterdicht, maar ook UV-werend. Dat betekent dat de kleur niet vervaagt door de zon. De panelen zijn gemaakt van polyester en wegen gezamenlijk slechts 4,6 kg.

Belangrijkste voordelen

  • Past op de Travellife Texel zonneluifel
  • Eenvoudig te bevestigen met ritsen
  • Linker- en rechterzijde in één set
  • UV-bestendig en waterdicht polyester
  • Inclusief trapspanners en haringen
  • Te combineren met de Texel zonneluifel


Zit je liever niet de hele dag in de zon? Neem plaats onder de luifel en geniet maximaal van het buitenleven! De opblaasbare Texel zonneluifel is gemakkelijk op te zetten. Vanuit één punt blaas je hem in zijn geheel op. Net als de zijpanelen is de opblaasbare zonneluifel gemaakt van polyester en weegt slechts 9 kg! Desondanks is hij zeer stabiel en kan hij verstevigd worden met verstelbare scheerlijnen. Daarbovenop is de luifel eveneens waterdicht en UV-werend.

Wil jij een volwaardige luifel creëren die een hoop wind tegenhoudt? Dan is de Travellife Texel zijpanelen set onmisbaar! Rits het linker en rechter paneel eenvoudig aan de Texel zonneluifel vast. De panelen worden geleverd inclusief trapspanners en haringen.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Kleur Beige
Materiaal Polyester
Afmetingen & gewicht   
Afmetingen Past op de Travellife Texel zonneluifel
Gewicht 4,6 kg
Overige specificaties  
Aantal Set van 2 (links en rechts)
Waterdicht Ja
Inbegrepen Trapspanners en haringen