Naar boven

Travellife Scala zijwand L

Omschrijving

Met de Travellife Scala zijwand L kun jij altijd in de buitenlucht zitten terwijl je beschermd bent tegen verschillende weersinvloeden. Je bevestigt de Scala zijwand eenvoudig aan jouw Thule Omnistor 6 serie luifel.

Zijwand met ronde ramen

Wil je graag een beschut plekje creëren voor jouw kampeervoertuig?  Dan is deze Scala zijwand de perfecte toevoeging! Het doek is gemaakt van dubbel gecoate polyester stof en daardoor water- en uv-bestendig. Deze zijwand is geschikt voor Thule Omnistor 6 serie luifels met een uitval van 2,50 meter. Hij past op voertuigen met een luifel aanbouwhoogte van 2,45 tot 2,64 meter. Dit is de afstand van de onderkant van de gesloten cassette tot aan de grond. De zijwand beschikt over ronde ramen met meegeleverde blindering. Door middel van magneten kun je de blindering open en dicht doen. 

Belangrijkste voordelen

  • Geschikt voor de Thule Omnistor 6 series luifels met een 2,50 m uitval
  • Makkelijk te bevestiging d.m.v. aluminium spanstang met smartlock
  • Afdichtingsprofiel van foam
  • Water- en uv-bestendig door dubbel gecoate polyester stof
  • Inclusief opbergtas, trapspanners en haringen
  • Aanbouwhoogte L: 2,45 tot 2,64 m
  • Eenvoudig te monteren
  • Ook verkrijgbaar in de maat M en XL


Het monteren van jouw zijwand doe je eenvoudig zelf. De universele zijwand is zowel aan de linker- als rechterkant van de luifel te bevestigen. Schuif de meegeleverde spanstang in de zijwand en trek met behulp van de smartlock het doek strak. De spanstang wordt aangebracht tussen de cassette en de voorlijst van de luifel. Het afdichtingsprofiel van foam zorgt ervoor dat de zijwand mooi aansluit op jouw kampeervoertuig. Met de meegeleverde haringen en trapspanners trek je de zijwand strak en zorg je ervoor dat hij tijdens een windvlaag niet loswaait. Na jouw kampeervakantie berg je de zijwand op in de opbergtas. Hierdoor blijft de zijwand in de best mogelijk staat voor de volgende outdoor trip. 

Maak jouw Thule Omnistor 6 serie luifel compleet met de Scala zijwand L. Door de dubbel gecoate polyester stof gaat de zijwand extra lang mee. Dankzij de ronde ramen geniet je nog steeds van de omgeving maar ben je wel beschermd tegen weersinvloeden.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Kleur Beige/grijs
Materiaal Polyester
Afmetingen & gewicht   
Aanbouwhoogte 2,45 tot 2,64 m
Geschikt voor luifels met uitval  2,50 m
Overige specificaties  
Waterdicht Ja (dubbel gecoat)
Draagtas Ja
Inbegrepen accessoires Spanstang, haringen, trapspanners