Naar boven

Mestic MEG-300 Elektrische hapjespan

Omschrijving

Ben je op zoek naar een elektrische hapjespan voor in jouw kampeervoertuig? Dan is de veelzijdige Mestic elektrische hapjespan MEG-300 de beste keus voor jou! In de pan bak, braad, stoof en houdt je gerechten goed warm.

Elektrische hapjespan met thermostaatknop

De Mestic hapjespan is ideaal voor het bereiden van grote maaltijden op de camping. Met een kookoppervlak van ⌀ 30 cm voorzie jij het hele gezin van een warme maaltijd. Je stelt de temperatuur van de elektrische pan gemakkelijk in tot een maximum van 240℃, dankzij de thermostaatknop. Eten warmhouden of een verse stoofpot serveren, met de Mestic elektrische hapjespan kan het allemaal! Maak je geen zorgen, dankzij de dubbele anti-aanbaklaag bakken jouw maaltijden nooit aan. Daarnaast maak je de pan hierdoor snel en eenvoudig schoon.  

Belangrijkste voordelen

  • Dubbele anti-aanbaklaag
  • Afneembaar snoer met thermostaatknop
  • Maximale temperatuur: 240℃
  • Kunststof handvatten
  • Vermogen: 1500 W
  • Afmetingen: 39 x 38,5 x 20 cm
  • Praktische functionaliteiten


De hapjespan is voorzien van een afneembaar snoer met thermostaatknop en kunststof handvatten. Deze worden niet warm waardoor je de pan veilig en gemakkelijk kunt verplaatsen. Een fornuis is verleden tijd met de elektrische hapjespan van Mestic! Met een vermogen van 1500 W is de hapjespan snel op temperatuur. Het indicatielampje geeft precies aan wanneer de pan klaar is voor gebruik. Doordat de pan slechts 2,1 kg weegt, zet je hem na het koken eenvoudig op tafel om op te scheppen. Dit maakt hem ideaal voor een kampeertrip.

Geniet je graag van zelfgemaakte gerechten op de camping? Met de Mestic elektrische hapjespan MEG-300 bereid je allerlei verschillende maaltijden. Met de thermostaatknop regel je zelf de temperatuur tot een maximum van 240℃.


Tip van TEUN!
De Mestic hapjespan is natuurlijk ook een prima oplossing voor eenpansgerechten thuis, voor in de keuken of lekker koken in de tuin of op het balkon. Gebruik de veilige TEUN CEE Quatro verlengsnoer met stekkerblok voor buitengebruik.

Specificaties

Fysieke kenmerken  
Kleur Zwart
Materiaal Aluminium/kunststof/glas
Afmetingen & gewicht
Productafmetingen 39 cm x 38,5 cm x 20 cm
Kookoppervlak ø 30 cm
Eigen gewicht 2,1 kg
Technische specificaties
Aansluitspanning 220-240 V
Maximaal vermogen 1500 W
Overige specificaties
Power indicatie lampje Ja
Anti-aanbak Ja
Geschikt voor gebruik op de camping Ja
Maximale temperatuur 240 ℃
Draadloos Nee