Naar boven

Mestic MWC-250 waterkoker

Omschrijving

Op zoek naar een luxe ogende zwarte waterkoker met warmhoudfunctie voor op de camping? Dan is de Mestic waterkoker MWC-250 echt iets voor jou! Met een inhoud van 1 L heeft dit model genoeg capaciteit om vijf koppen van theewater te voorzien.  

Waterkoker met warmhoudfunctie

De Mestic waterkoker MWC-250 heeft een luxe uitstraling dankzij de zwarte behuizing en het houtlook handvat. Deze camping waterkoker heeft meerdere praktische functies. Hij beschikt over een warmhoudfunctie die het water tot wel vier uur lang warm kan houden. Laat het water koken tot 100°C en selecteer vervolgens de temperatuur waarop het water warm gehouden moet worden. Er zijn vier temperatuurinstelling: 40℃, 60℃, 80℃ of 90℃. De temperatuur stel je eenvoudig in dankzij de digitale aanraakbediening.

Belangrijkste voordelen

  • Warmhoudfunctie met 4 temperatuurinstellingen
  • Automatische afslag
  • Droogkook- en oververhittingsbeveiliging
  • Vulstand indicator
  • Draadloze theekan met 360° voetstuk
  • Vermogen: 1000 W
  • Compacte digitale waterkoker


Op de meeste campings kun je stroom afnemen, maar het aantal ampère is vaak beperkt. De Mestic waterkoker MWC-250 is vanwege zijn lage wattage (1000 W) ideaal voor op je kampeerplek. Dankzij de 360⁰ bodemplaat, zet je de theekan in iedere mogelijke positie terug. Dit model beschikt tevens over droogkook- en oververhittingsbeveiliging. Dit betekent dat het verwarmingselement automatisch uitschakelt als er geen water in het reservoir zit. Ook is de kleine waterkoker voorzien van automatische afslag, een vulstand indicator en een indicatielampje die uitschakelt wanneer het water op temperatuur is.

De compacte Mestic MWC-250 waterkoker neem je gemakkelijk met je mee op een kampeertrip. Dankzij de warmhoudfunctie met verschillende temperatuurinstelling geniet je maar liefst vier uur lang van een warme kop thee.
Natuurlijk staat deze waterkoker ook prachtig op het keukenaanrecht thuis.

Specificaties

Fysieke kenmerken  
Kleur Zwart
Materiaal behuizing RVS
Afmetingen & gewicht   
Productafmeting 22 cm x 13 cm x 23 cm 
Eigen gewicht 0,92 kg 
Inhoud 1 L
Technische specificaties  
Aansluitspanning 220-240 V
Vermogen 1000 W 
Overige specificaties  
Automatisch uitschakelen Ja
Vulstandindicator Ja
Indicatielampje Ja
Warmhoudfunctie Ja
Kabelopwikkeling Ja
Snoerloze kan Ja
Art.nr:
1505920
Merk:
Magazijn werkzaamheden
Vanwege werkzaamheden in het magazijn is het op dit moment niet mogelijk om een bestelling in de webshop te plaatsen.
Deel dit artikel