Naar boven

Mestic SPA-5000 Split unit airconditioner

Omschrijving

De Mestic split unit airconditioner SPA-5000 koelt, ventileert én ontvochtigt jouw kampeervoertuig. Het krachtige koelvermogen van 1400 W zorgt voor een aangename temperatuur binnen. Dankzij de traploos verstelbare beugels hang je de airco eenvoudig zelf op in de raamopening.

Eenvoudige montage in raamopening

Hou het op warme dagen aangenaam koel in jouw caravan of camper met de Mestic split unit airco SPA-5000. Hang de airconditioner met traploos verstelbare beugels eenvoudig op in de raamopening. De innovatieve split unit airconditioner bestaat uit twee delen: de condensor (buitenunit) en de verdamper (binnenunit). Deze zijn middels flexibele buizen via het raam met elkaar verbonden. De buizen zijn zo dun, dat het raam tot op een kier dicht kan. Een raamsluiting met nok leent zich hier perfect voor. Dankzij de traploos verstelbare montagebeugels is de airconditioner geschikt voor vrijwel alle caravans en campers. Heb je de airco tijdelijk niet nodig? Dan haal je hem ook eenvoudig weer weg.

Belangrijkste voordelen

  • Koelt, ventileert en ontvochtigt
  • Zeer eenvoudige, universele bevestiging
  • Koelvermogen: 1400 W*
  • Instelbereik: 16°C tot 30°C
  • Inclusief slaapmodus
  • Geluidsniveau: 55 dB
  • Krachtige airco voor caravans


De Mestic split unit airconditioner SPA-5000 heeft een vermogen van 1400 W en werkt op het milieuvriendelijke koelmiddel R290. De temperatuur stel je op het digitale display eenvoudig in tussen 16°C en 30°C. Zo regel je zelf de temperatuur in jouw kampeervoertuig. Het nominale koelverbruik van de split unit airco is 600 W*. Zo hoef je tijdens jouw kampeervakantie niet bang te zijn voor overbelasting van het elektriciteitsnet. De airco heeft drie ventilatiestanden en een geluidsniveau van 55 dB*. Schakel je ’s nachts over op de slaapmodus? Dan gaat de verlichting op het apparaat uit en wordt hij fluisterstil. Geniet ongestoord van je nachtrust in een aangename temperatuur.

Kies je voor de Mestic split unit airconditioner SPA-5000? Dan kies je voor een aangenaam koel kampeervoertuig tijdens je vakantie. De airco is instelbaar van 16°C tot 30°C en eenvoudig zelf te bevestigen.

Specificaties


Fysieke kenmerken
Kleur Wit
Materiaal buitenhuis Kunststof
Afmetingen & gewicht
Afmetingen binnenunit
Hoogte 20 cm
Breedte 45 cm
Diepte 31 cm 
Afmetingen buitenunit
Hoogte 20 cm
Breedte 44 cm
Diepte 37 cm
Overige specificaties
Ventilatiestanden 3
Ontvochtigingsfunctie ja
Slaapfunctie ja (fluisterstand)
Technische specificaties
Aansluitspanning 220-240V
Stroomverbruik 600 W
Koelvermogen 1400 W
Afstandbediening Ja
Instelbereik 16°C tot 30°C
Geluidsniveau 55 dB
Art.nr:
1518030
Merk:
Magazijn werkzaamheden
Vanwege werkzaamheden in het magazijn is het op dit moment niet mogelijk om een bestelling in de webshop te plaatsen.
Deel dit artikel

Anderen bestelden ook