Naar boven

Mestic MW-100 wasmachine

Omschrijving

Een wasje draaien op de camping doet u met de Mestic wasmachine MW-100. Zo kunt u waar u ook bent genieten van frisse en schone kleding. Zelfs als u ergens kampeert waar geen faciliteiten zijn!

Wassen waar u maar wilt!

De Mestic wasmachine MW-100 is een handig model wanneer u langer gaat kamperen. U kunt uw kleren zo vaak wassen als u wilt! Zo bent u niet meer afhankelijk van de aanwezige voorzieningen. In de wasmachine kan tot 2 kilo aan droge was tegelijkertijd schoongemaakt worden. De duurzame motor van deze combi wasmachine is koolborstelloos, wat betekent dat de anker in de machine is voorzien van een permanente magneet. De motor werkt hierdoor energiezuinig, wordt minder snel warm en maakt minder geluid. Alleen maar voordelen dus!

Belangrijkste voordelen

Capaciteit: 2 kg aan droge was
Makkelijk te vervoeren
Lichtgewicht
Energiezuinig
Hoe werkt de Mestic wasmachine?

De Mestic wasmachine is zeer eenvoudig in gebruik. U sluit de watertoevoerslang aan op een kraan en koppelt de andere kant aan de wasmachine. Dan draait u de kraan open en laat u genoeg water in de kunststof trommel lopen. Voeg vervolgens via de klep het wasmiddel toe. De wasmachine heeft een ingebouwde timer, waarmee u gemakkelijk aan kunt geven hoe lang de was moet duren. Stel hem voor erg vuil wasgoed in op 12 of 15 minuten. Na het wassen laat u het water weglopen met de afvoerslang. Wring uw kledingstukken uit en leg ze daarna terug in de trommel. Laat de trommel opnieuw vollopen, selecteer de spoeltijd en voer het water na het spoelen af. Wilt u deze stappen herhalen? Gebruik dan geen wasmiddel meer.

Met deze wasmachine hoeft u geen koffers vol kleding mee te slepen. U kunt uw kleren gewoon tussendoor wassen! De MW-100 is de ideale compacte wasmachine voor onderweg.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Kleur Blauw/wit
Materiaal Kunststof
Afmetingen & gewicht
Hoogte 50 cm
Breedte 37,5 cm
Diepte 35 cm
Eigen gewicht 5 kg
Technische specificaties  
Aansluitspanning 230 AC Volt
Vermogen 180 W
Overige specificaties
Type wasmachine Bovenlader
Instelbare timer Ja
Vulgewicht wassen 2 kg
Energie label A
Lengte afvoerslang  40 cm
Art.nr:
1502260
Merk:
94,95 79,95
Momenteel niet op voorraad in de webshop
Deel dit artikel

Anderen bestelden ook