Naar boven

Isabella Hercules Triple framespanner

Omschrijving

De Hercules Triple is de 3e generatie Hercules: een uniek stuk gereedschap voor het afspannen van uw voortent, zodat het tentdoek optimaal gespannen is. Zo wordt flapperen voorkomen en krijgt de tent meer stabiliteit. Dit komt de levensduur van de voortent ten goede, omdat alle onderdelen gelijkmatig worden belast.

De Hercules Triple is op meerdere punten verbeterd. Zo is een nieuw en beter materiaal voor de bekken gebruikt, zodat de grip op de stangen nog beter is. Ook is een voorspansysteem geïntegreerd, dat garandeert dat de Hercules Triple de tentstangen direct goed vast heeft. Ten slotte kan de zwenkarm nu zowel aan de rechter- als linkerkant worden gebruikt, zonder de Hercules Triple van de tentstang te hoeven halen.

De Hercules Triple kan worden gebruikt voor de CarbonX-, Zinox- en Mega-stokkensets en is zeer eenvoudig in gebruik. Het gereedschap past op stokken van 22-28 mm. De 3e generatie Hercules heeft bekken van een beter materiaal, wat voor extra goede grip op de stokken zorgt.

Het handvat en de zwenkarm zijn van gietaluminium en de Hercules Triple weegt slechts 250 g.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Kleur Grijs
Materiaal Staal en kunststof
Afmetingen & gewicht  
Gewicht 250 gr

Video