Naar boven

TravelVision R7-80 volautomatische satellietschotelset

Omschrijving

Met een schoteldiameter van 80cm in combinatie met de speciale vorm van het blad heeft de Travel Vision R6-80 een zeer hoog rendement en een uitstekende digitale ontvangstkwaliteit.
Het schotelblad is gemaakt van kunsthars met glasfiber en is hierdoor uitermate geschikt voor mobiel gebruik.
De R6-80 beschikt over een groot en stabiel statief en is voorzien van een stevige armconstructie voor de LNB.

Met een druk op de knop volledig automatisch uitrichten op de door u gewenste satelliet. Voorzien van een unieke uitneembare en gepatenteerde antidiefstal bedienigsmodule. De allernieuwste technologie op het gebied van satellietherkenning.
Nederlandstalig verlicht bedieningspaneel en uiterst eenvoudig in gebruik. GPS positioneringssyssteem voor het snel vinden van de satelliet. De R6-80 wordt in Nederland geproduceerd en er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige en degelijke materialen.
De R7-80 staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid en heeft 16 voorgeprogrammeerde satellieten in de voorkeurslijst. Simpel aan te sluiten met slechts één kabel naar uw tuner.

De R7 is voorzien van een unieke anti-diefstal bedieningsmodule. Nadat het systeem is uitgericht op de satelliet kunt u de bedieningsmodule eenvoudig uit het systeem nemen en veilig binnen opbergen terwijl u ononderbroken televisie kunt blijven kijken.

Zonder de bedieningsmodule, waarin de aandrijving en de elektronica van het systeem huist, kan de schotel niet bedient worden en daarom kunt u de R7 met een gerust hart buiten laten staan. Door toepassing van zeer hoogwaardige kunststof materialen voor de buitenzijde van het systeem is de Travel Vision R7 bestand tegen alle weersomstandigheden.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Kleur Wit
Materiaal Kunststof - metaal - aluminium
Afmetingen & gewicht
Gewicht 11,5 kg
Schotel diamter 80 cm
Overige specificaties
Stroomverbruik 950 MA
Aansluitspanning 230 V 
Voorgeprogrammeerd Ja 16 satellieten
Accu capaciteit max 60 min draaiduur
Accu oplaadtijd 120 minuten
Coax kabel 75 Ohm dubbel afgeschermd

Video

Art.nr:
R7-80
Levertijd:
Uitsluitend verkrijgbaar in onze winkels
Gratis draagtas bij aanschaf van een Travelvision schotel ter waarde van 49,95/59,95
1545,00
De Travel Vision mobiele volautomatische satellietschotelsets zijn uitsluitend verkrijgbaar via onze fysieke winkels. Onze specialisten helpen u graag met al uw vragen
Deel dit artikel

Combineer met

Anderen bestelden ook