Naar boven

TravelVision R7-flat volautomatische satellietschotelset

Omschrijving

De Travel Vision R7- flat combineert de voordelen van een volautomatische schotelantenne met die van een mobiele schotel. U hoeft nooit meer te tobben met het handmatig uitrichten, want met slechts één druk op de knop vindt de R7 geheel automatisch de door u gewenste satelliet. Opbouw op het dak van uw caravan of camper is niet nodig, u kunt de R7 eenvoudig overal opstellen.

De R7 biedt u optimale vrijheid, u kunt uw caravan of camper heerlijk in de schaduw onder de bomen plaatsen, het systeem opstellen waar u maar wilt en genieten van uw favoriete televisie programma’s.

De Travel Vision R7- flat  is in een handomdraai op te stellen en aan te sluiten met slechts één kabel naar uw receiver. Het systeem is zeer eenvoudig te bedienen middels een Nederlandstalig display en is voorzien van GPS waardoor de satelliet zeer snel wordt gevonden waar u zich ook bevindt.

De R7 is voorzien van een unieke anti-diefstal bedieningsmodule. Nadat het systeem is uitgericht op de satelliet kunt u de bedieningsmodule eenvoudig uit het systeem nemen en veilig binnen opbergen terwijl u ononderbroken televisie kunt blijven kijken.

Zonder de bedieningsmodule, waarin de aandrijving en de elektronica van het systeem huist, kan de schotel niet bedient worden en daarom kunt u de R7 met een gerust hart buiten laten staan. Door toepassing van zeer hoogwaardige kunststof materialen voor de buitenzijde van het systeem is de Travel Vision R7 bestand tegen alle weersomstandigheden.

Specificaties

Fysieke kenmerken 
Kleur Wit
Materiaal  Kunststof - aluminium
Afmetingen & gewicht
Gewicht 11,6 kg
Schotel diameter 51,5 cm x 51,5 cm
Overige specificaties
Stroomverbruik 950 MA
Aansluitspanning 230 
Voorgeprogrammeerd Ja 16 satellieten
Accu capaciteit max 50 min draaitijd
Accu oplaadtijd 120 minuten
Coax kabel  75 Ohm dubbel afgeschermd
   

Video

Art.nr:
R-7 Flat
Levertijd:
Uitsluitend verkrijgbaar in onze winkels
Gratis draagtas bij aanschaf van een Travelvision schotel ter waarde van 49,95/59,95
Magazijn werkzaamheden
Vanwege werkzaamheden in het magazijn is het op dit moment niet mogelijk om een bestelling in de webshop te plaatsen.
Deel dit artikel

Combineer met

Anderen bestelden ook