Naar boven

Truma iNet Box | exclusief montage

Omschrijving

De intelligente afstandsbesturing per App voor de Truma Combi en/of de Saphir Compact en Comfort RC bankairco's en de Aventa dakairco's. Dankzij de gratis Truma App is de bediening comfortabel op afstand te regelen middels Bluetooth of SMS.

De Truma iNet Box is een centrale besturingseenheid die de Truma apparatuur in de caravan of camper onderling verbindt. Samen met uw Truma apparatuur en de Truma App vormt hij het Truma iNet System. De iNet Box maakt het mogelijk om de Combi-verwarming en/of een Truma airconditioning van onderweg met de smartphone of tablet te besturen en de gasvoorraad met de LevelControl op te vragen.

Alles wat u extra nodig hebt, is de gratis Truma App. Dankzij de intelligente interface regelt en controleert u bijvoorbeeld eenvoudig de binnentemperatuur in uw caravan of camper.

Alles veilig in één hand: de besturing gaat per sms, van dichtbij via Bluetooth. Voorwaarde voor de smartphone-communicatie is een mini-SIM-kaartje met eigen telefoonnummer (niet bijgeleverd) Ingenieurs van Truma ontwikkelen het Truma iNet System en de Truma apparatuur voortdurend verder, zodat u in de toekomst van verdere praktische functies gebruik zult kunnen maken.

Update-melding en download nieuwe firmware via de Truma App
Mini-SIM-kaartje met eigen telefoonnummer vereist
Optioneel voor alle iNet-compatible apparatuur

Specificaties

Fysieke kenmerken
Kleur Zwart
Afmetingen & gewicht
Lengte 14,7 cm
Breedte 9,56 cm
Hoogte 4 cm
Gewicht 150 gr
Technische specificaties
Bluetooth Klasse 2
Gebruikstemperatuurbereik -30 tot +60 graden
Aansluitspanning 12 V
Stroomverbruik 40/20 mA
Type Simkaartje voor SMS gebruik Mini-SIM

Video

Art.nr:
6259620
Merk:
Levertijd:
Uitsluitend verkrijgbaar in onze winkels
Deel dit artikel

Combineer met