Naar boven

Fiamma Turbo Vent met thermostaat crystal

Omschrijving

Het Fiamma assortiment 40 cm dakluiken bieden een hoge kwaliteit en duurzaamheid. Aerodynamisch dankzij zijn elegant vormgegeven dakkap waardoor een spoiler niet meer nodig is.
Het dakluik is getest met hoge snelheid waaruit bleek dat het geluid en vibraties enorm gereduceerd zijn. Dankzij de nieuwe dakkap en het exclusieve en gepatenteerde rubberen dichting is het binnendringen van water niet mogelijk. ABE-gekeurd.
Gemaakt van hoge kwaliteit en UV-bestendig materiaal. Uitwisselbaar met oudere Fiamma dakluiken 40 x 40 cm en met dakluiken van 36 x 36 cm tot 42 x 42 cm dankzij het verbeterde frame.
Voorzien van permanentie luchtroosters en muggengaas.

De Turbo-Vent en Turbo-Vent Premium zijn gemotoriseerde modellen en zijn voorzien van een grote ventilator met 10 bladen en variabel in te stellen 12 volt motor. Het vervangt en ververst de lucht in uw voertuig binnen enkele seconden. Het elektrische circuit zorgt voor een snelle en probleemloze omschakeling van draairichting. Het transparante rooster zorgt voor een maximale luchtcirculatie en filtert het licht.

Verkrijgbaar in 2 kleuren. Wit en crystal.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Kleur dakluik buitenzijde Transparant Crystal
Kleur binnenwerk  Wit
Materiaal kunststof
Afmetingen & gewicht
Breedte 45,5 cm
Lengte 45,5 cm
Hoogte kap buitenzijde 8,5 cm
Dikte binnenwerk 1 cm 
Inbouwhoogte  minmaal 2,5 cm
maximaal 5,0 cm
Inbouw breedte 39 cm
Inbouwlengte 39 cm
Art.nr:
03623H01B
Merk:
Levertijd:
Uitsluitend verkrijgbaar in onze winkels
Deel dit artikel