Naar boven

Thule Sun Blocker G2 zijwand - Uitval 2.50 m

Omschrijving

Voor de Thule - Omnistor luifels bestaat naast de Rain Blocker ook een Sun Blocker zijwand. Dit zijpaneel, welke is gemaakt is van ademend polyester, zorgt ervoor dat de zon onder uw luifel weg blijft maar de gaatjes structuur van de Sun Blocker zorgt ervoor dat een lichte bries wordt doorgelaten.
De Sun Blocker is er in diverse uitvoeringen. Dit heeft te maken met het type luifel waarvoor de zijwand bedoeld is. Er is bijvoorbeeld een Sun Blocker zijwand voor het luifel met een uitval van 2,00 m. Vaak wordt dit type luifel gemonteerd op kleinere camperbusjes en hangt daarmee ook lager en dus heeft deze zijwand ook een lagere montage hoogte.
Voor het bepalen van de juiste hoogtemaat voor uw zijwand meet u vanaf de grond tot onderkant van de casetteluifel.
Voor het beste resultaat moet u de Sun Blocker licht schuin afspannen, dat kan met de bijgeleverde haringen en scheerlijnen. Vanzelfsprekend zit in dit pakket ook de juiste spanarm/rafter om de zijwand aan op te hangen tussen de cassette en de voorlijst van de luifel. De rafter klemt hier tussen. 
Combineer het zijpaneel met de Sun Blocker G2 voorpanelen .

Specificaties

Fysieke kenmerken 
Kleur Grijs
Materiaal  Luchtdoorlatend PVC (Gaas) 
Afmetingen
Uitval  Geschikt voor luifels met een uitval van 2,50 m
Maat M Geschikt voor hoogtes tussen 225 cm tot 244 cm 
Maat L Geschikt voor hoogtes tussen 245 cm tot 264 cm 
Overige specificaties
Samenstelling product Zijwand - Rafter - scheerlijnen -haringen
Geschikt voor Omnistor type  4900-5002-5003-5200-6200-6300

Video

Art.nr:
9318200
Merk:
Welk Thule Omnistor accessoire heb ik nodig?
In plaats van het gebruik van een voortent kan een luifel een handige snellere oplossing zijn. Echter, zijn er veel verschillende varianten en hebben deze luifels ook nog eens verschillende opties aan zijwanden en extra's om nog meer comfoor te bieden. In deze blog zullen uitgebreid de verschillende luifeltypen worden behandeld. Ook is er een handige maattabel te vinden om de juiste zij/voorwand voor uw Thule Omnistor te kunnen kiezen.

Lees hier de blog met handige maattabel
Deel dit artikel

Combineer met