Naar boven

Thule Sun Blocker G2 zijwand - Omnistor 1200

Omschrijving

Naast de Rain Blocker voor de Omnistor 1200 maakt Thule ook een Sun Blocker zijpaneel voor de luifel serie 1200. Het gaasdoek van de Sun Blocker zijwand kan zowel recht naar beneden als licht schuin worden afgespannen. De Sun Blocker is gemaakt van een PVC  gaasmateriaal u behoudt dus het zicht van onder het luifel, daarnaast laat het zijpaneel ook de wind door waardoor het onder het luifel wellicht koel blijft. 
U kunt de zijwand combineren met een Sun Blocker voorwand. De voorwand is beschikbaar in 7 maten variërend van 100 cm tot 480 cm.

Afmetingen:
Deze Sun Blocker is dus geschikt voor de Thule - Omnistor zakluifel 1200. Dit luifel heeft een uitval van 2.50 m. De hoogte maat varieert van 2,35 tot 2,49 m.
Ga hierbij er vanuit dat de meeste 1200 luifels aan een caravan hangen, en de hoogte van de meeste caravans waar de zakluifel hangt valt tussen de 2,35 - 2,49 m.
U kunt de hoogtemaat ter controle bepalen, door te meten vanaf de grond tot onderzijde van de zakluifel 1200.

Specificaties

Fysieke kenmerken 
Kleur Grijs
Materiaal Luchtdoorlatend PVC (Gaas) 
Afmetingen
Uitval  250 cm
Hoogtemaat 255 cm tot 249 cm 
Overige specificaties
Samenstelling product Zijwand - rafter - scheerlijnen - haringen
geschikt voor Omnistore type  1200 ( na 2017) 
Art.nr:
9318150
Merk:
Welk Thule Omnistor accessoire heb ik nodig?
In plaats van het gebruik van een voortent kan een luifel een handige snellere oplossing zijn. Echter, zijn er veel verschillende varianten en hebben deze luifels ook nog eens verschillende opties aan zijwanden en extra's om nog meer comfoor te bieden. In deze blog zullen uitgebreid de verschillende luifeltypen worden behandeld. Ook is er een handige maattabel te vinden om de juiste zij/voorwand voor uw Thule Omnistor te kunnen kiezen.

Lees hier de blog met handige maattabel
Deel dit artikel

Combineer met