Naar boven

BeneGas Light gasfles 5 KG

Omschrijving

Productinformatie:

BeneGas Light Gas gasfles verkrijgbaar in 3 maten. 

De Gas Light kunststof gasfles heeft een aantal grote voordelen: de gasfles is licht van gewicht, veilig, praktisch en comfortabel. Ideaal om comfortabel te kunnen genieten van uw vrije tijd.

50% lichter
Doordat de Gas Light tot 50% lichter is als de traditionele stalen gasfles is deze eenvoudig te tillen en te vervoeren. De gewichtsbesparing varieert tot maar liefst 10,5 kg. De kunststof gasfles laat zich met weinig inspanning aan boord brengen van uw camper, caravan of boot.

Comfortabel draaggemak
De Gas Light heeft een mooi, modern design. Door de grote en ruime handgrepen is de gasfles gemakkelijk en comfortabel te dragen. De kunststof kraag biedt daarnaast een uitstekende bescherming voor de kraan. Dankzij het transparante kunststof is het eenvoudig af te lezen hoeveel gas nog in de fles aanwezig is. Door de vormgeving van de fles is de Gas Light gemakkelijk stapelbaar.

Sterke en veilige constructie
De Gas Light van BeneGas Light heeft een unieke, sterke hightech constructie van hoogwaardige kunststoffen. De gladde binnenvoering wordt uit één geheel vervaardigd en vormt samen met de glasvezel buitenmantel het drukvat. Doordat de voering geen naden of verbindingen heeft ontstaat er een enorm sterke, veilige en toch lichtgewicht constructie. Het kunststof is vocht- en chemicaliënbestendig, kan niet roesten en een speciale coating voorkomt veroudering door UV-stralen.

De kunststof gasfles van BeneGas Light wordt in bruikleen ter beschikking gesteld, tegen betaling van statiegeld. Omdat BeneGas Light zorg draagt voor de keurjaren hoeft u zich hier geen zorgen over te maken.U kunt uw lege BeneGasfles Light altijd omwisselen. U betaalt slechts de vulling.

U kunt de aankoop van een BeneGas fles of het omwisselen van een BeneGas fles uitsluitend doen bij onze fysieke winkel. Neem contact op met onze winkels via het contactformulier voor eventuele vragen over de BeneGas flessen. 

Specificaties

Fysieke kenmerken
Kleur Groen-grijs
Materiaal Kunststof
Afmetingen & gewicht
Hoogte 38,4 cm
Diameter 30,5 cm
Leeggewicht 3,8 kg
Inhoud 5 kg
Totaal gewicht fles 8,8 kg
Overige specificaties
Navulbaar Uitsluitend door Benegas
Omwisselen Bij TEUN winkels
Verkrijgbaarheid Nederland
Statiegeld € 55,00 (Met registratie)
Drukregelaar Universel drukregelaar
Extra informatie Eerste aanschaf: Statiegeld + vulling volgens contract. Daarna alleen vulling. 
Art.nr:
2002
Merk:
Levertijd:
Uitsluitend verkrijgbaar in onze winkels
Deel dit artikel

Combineer met