Naar boven

Cadac Safari Chef 30 gasbarbecue - LP

Omschrijving

Deze compacte, veelzijdige gasbarbecue weegt minder dan 4 kg en heeft maar liefst vier verschillende kookoppervlakken; een brander met pandrager, een BBQ rooster, een bakplaat en een deksel (ook als soeppan te gebruiken).

Het BBQ rooster en de bakplaat zijn voorzien van CADAC GreenGrill coating; een keramische coating voor gezonder koken. Dankzij de geïntegreerde hittespreider onder het BBQ rooster wordt de warmte goed verdeeld over het hele kookoppervlak.

De afneembare vetpan vangt de kookresten op, maar beschermt de brander van de Safari Chef tegelijkertijd tegen wind en zorgt ervoor dat de brander niet uitwaait. Je maakt hem eenvoudig schoon met een sopje.

De Safari Chef is eenvoudig mee te nemen dankzij de inklapbare pootjes en de meegeleverde draagtas. Een ideale BBQ voor gebruik op de camping, op het balkon of in het park!

LP versus HP
De Safari Chef is verkrijgbaar als lagedruk toestel (LP) en als hogedruk toestel (HP). Deze LP versie werkt met een slang en drukregelaar op een hervulbare gasfles of met een CADAC Power Pak.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Kleur Zwart
Materiaal  Staal
Afmetingen & gewicht
Lengte 30 cm
Breedte 30 cm
Hoogte 39 cm
Afmeting kookgedeelte   ø 28 cm
Eigen gewicht 3,6 kg 
Technische specificaties
Werkdruk 28 - 37 mBar
Warmtecapaciteit 1,8kW
Gasverbruik 130g/h

Video

Art.nr:
6540L1-10-EU
Merk:
Welke aansluitingen kunnen er op een Cadac?
In deze blog zullen de verschillende varianten die mogelijk zijn op uw huidige of toekomstige cadac worden besproken.
Lees de blog
Deel dit artikel

Combineer met