Naar boven

123 Products Alpha tentdoekreiniger 1 liter

Omschrijving

Alpha is een krachtige gebruiksklare tentdoekreiniger. welke door TenCate Nijverdal is aanbevolen, voor vrijwel alle soorten doek. Het verwijdert zwarte strepen en de meeste soorten hars. Deze fles Alpha is voldoende om ± 15m² doek te reinigen. Middels opnevelen verwerken i.c.m. de 123 Tentdoekborstel.

Gebruiksaanwijzing:
Borstel het doek voordat u Alpha gaat gebruiken goed af met de droge 123 Tentdoekborstel. Draag er zorg voor dat het doek goed is afgespannen. Spuit het doek met water nat. Nevel hierna de Alpha dun en gelijkmatig op het oppervlak, bewerk het oppervlak nu met de 123 Tentdoekborstel. Laat de Alpha en doek niet opdrogen, nevel regelmatig water bij. Laat het schuim even intrekken. Hierna met veel water naspoelen zodat alle resten uit het doek zijn. Gebruik een harde waterstraal middels een spuitpistool. Indien u tijd heeft om het doek te laten drogen kunt u na 36 uur met de Omega DRY impregneren. Ook kunt u kiezen voor de Omega WET, deze kan direct na de reiniging gebruikt worden.
LET OP! het komt voor dat iemand op de camping de tent wil reinigen, dan kan alleen als u de beschikking heeft over een tuinslang, andere manieren van spoelen zijn nooit toereikend, dus daarvoor raden wij dit dringend af.

Specificaties

Fysieke kenmerken  
Kleur Transparant
Overige specificaties  
Inhoud 1000 ml
Vorm Spray

Video