Naar boven

123 Products Press SW tank en leiding reiniger 1 liter

Omschrijving

Press Schoonwater is een sterk reinigende oplossing voor tank- en schoonwaterleidingen zonder toevoeging van geur- of kleurstoffen en is voor meer dan 95% biologisch afbreekbaar. Met Press SW verwijdert u snel het eerste vuil. Press SW kan zonder problemen door de boiler.

Caravan zonder boiler: doe 100cc press SW in de schoonwatertank. Hierna 5 liter schoon water toevoegen. Draai nu de kraan open, als de oplossing eruit komt de kraan dichtdraaien. Laat het geheel een minuut of 20 staan, doe ondertussen ± 15 liter schoon water in de tank. Hierna de kraan weer opendraaien en de tank geheel leegpompen daarna is het water systeem weer gereed voor gebruik.

Caravan met 5 liter boiler: doe 100cc press SW in de schoonwatertank. Hierna 5 liter schoon water toevoegen, draai nu de kraan open, als de boiler “vol” zit, kraan dicht. Doe nu ± 15 liter schoon water in de tank, zet de kraan weer open, als de oplossing eruit komt de kraan dichtdraaien. Laat het geheel een minuut of 20 staan. Hierna de kraan weer opendraaien en de tank geheel leegpompen, daarna is het water systeem weer gereed voor gebruik.

Caravan met 10 liter boiler: zie gebruik bij 5 liter boiler echter met 200cc Press SW ± 25 liter schoon water.

Specificaties

Fysieke kenmerken  
Kleur Wit/transparant
Overige specificaties  
Inhoud 1000 ml
Vorm Vloeibaar

Video

Art.nr:
58066201
Merk:
Magazijn werkzaamheden
Vanwege werkzaamheden in het magazijn is het op dit moment niet mogelijk om een bestelling in de webshop te plaatsen.
14,99
Momenteel niet op voorraad in de webshop
Deel dit artikel