Naar boven

Doréma President 250 voortent

Omschrijving

De President 250 is ontwikkeld voor kampeerders die alleen het allermooiste en allerbeste willen. Gemaakt van topkwaliteit materialen in een fraaie nieuwe kleurstelling. Het Doréma Tex Ten Cate All Season dakmateriaal heeft een mooie lichtgrijze print aan de binnenzijde. De wanden zijn gemaakt van het nieuwe Ten Cate All Season Design tentdoek. Dit model is ook zeer geschikt om als seizoenvoortent te gebruiken.
Deze President 250 is de kleinste uit een serie van 2. Naast de 250 is er ook nog de XL300, met een diepte van 300 cm. Naast deze 2 modellen heeft Doréma ook nog de President XL 280, deze tent onderscheid zich door de afsluitbare ramen met de raamkleppen. 
De President 250 is uit te breiden met diverse opties zoas een uitbouw of voortentluifel. De uitbouw wordt aan de voortent geritst en door het dubbele ritssysteem kan de zijwand dienen als scheidingswand bij gebruik van de uitbouw. Wordt de slaapcabine gebruikt in de uitbouw dan kan de zijwand niet als scheidingswand dienen. 
De President 250 is voorzien van profiel om de voortentuifels Locarno All season en Plus en de Palma direct te koppelen. 
Art.nr:
02006
Merk:
Levertijd:
Uitsluitend verkrijgbaar in onze winkels
Omloopmaat bepalen voor Doréma voortenten
Wil je weten hoe je de omloopmaat bepaalt van je caravan en welke maat geschikt is van Doréma? Bekijk hier ons blog hierover
Deel dit artikel

Ook interessant