Naar boven

Doréma President XL 300

Omschrijving

Met een diepte van maar liefst 3 meter is dit de ideale voortent voor zowel de seizoenkampeerder als voor mensen die veel rondreizen en bovendien ook van een riante leefruimte houden. Gemaakt van topkwaliteit materialen in een fraaie nieuwe kleurstelling. Aan alle details is gedacht; let eens op het extra raam in de zijwanden. Het Ten Cate All Season dakmateriaal heeft een mooie lichtgrijze print aan de binnenzijde. De wanden zijn gemaakt van het nieuwe Ten Cate All Season Design tentdoek.
Grotere maten van deze enorme ruime voortent worden standaard uitgerust met extra staanders en dakliggers. Ook kunt u het 25 mm stalen frame upgraden met bijvoorbeeld het 28 mm stalen frame, erg geschikt als u voor langere periode of volledig seizoen een kampeerplaats heeft op de camping. 
De President XL 300 is uit te breiden met een uitbouw in meerdere uitvoeringen of een voortentluifel. Bij de laatste heeft u ook keuze uit meerdere typen.
Art.nr:
02046
Merk:
Levertijd:
Uitsluitend verkrijgbaar in onze winkels
1841,00 1289,00
Vanafprijs: Maat 6 met 25mm EasyGrip stalen frame.

Dit product wordt niet verkocht via de webshop. Informeer naar de beschikbaarheid in onze winkels.
Doréma Brochure 2021
Bekijk hier de Doréma Brochure 2021 voor de actuele en volledige prijslijst
Omloopmaat bepalen voor Doréma voortenten
Wil je weten hoe je de omloopmaat bepaalt van je caravan en welke maat geschikt is van Doréma? Bekijk hier ons blog hierover
Deel dit artikel

Combineer met

Ook interessant