Naar boven

Doréma Locarno Season voortentluifel - Antraciet/grijs

Omschrijving

Het extra stevige Ten Cate All Season tentdoek en het versterkte 25mm luifelframe zorgen voor extra stabiliteit en maken deze voortentluifel bij uitstek geschikt voor seizoensgebruik. Standaard zijn alle stangen voorzien van EasyGrip buisklemmen voor extra gebruiksgemak. De zijwanden van de Locarno Season zijn volledig uitritsbaar. Een waardevolle uitbreiding van het reeds uitgebreide Doréma luifelassortiment. Het Doréma Locarno luifel is universeel en dus bruikbaar aan elk merk en type voortent.

Bepalen van de maat:
Indien u het luifel aan een Doréma voortent van modeljaar 2005 t/m 2018 gebruikt dient u dezelfde maat luifel te nemen als de maat van de voortent.
Let op!
Bij de modellen President Vario 350 en de Malta Vario 350 van modeljaar 2005 of 2006 en bij alle andere Doréma voortenten t/m modeljaar 2004 dient u in verband met een afwijkende frontmaat, het luifel een maat groter te nemen dan de maat van de voortent.

Heeft u een ander merk voortent of u weet de maat van uw Doréma voortent niet meer stel dan de A-B maat vast van de petluifel. Deze meet u door van de hoekpunt van de voorzijde van voortent te meten tot het middenpunt van de voorzijde van de voortent. Kies vervolgens in de onderstaande tabel de juiste maat


Heeft u toch nog vragen of twijfels over de maatvoering bel onze klantenservice 0186-704701, wij helpen u graag verder.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Kleur  Antraciet-grijs
Materiaal frame 25 mm staal easygrip
Materiaal doek dak  Ten Cate All Season 240 gr/m2 gecoat
Materiaal zijwanden Ten Cate All Season 240 gr/m2 gecoat
Afmetingen en gewicht 
 Diepte 235 cm
Gewicht maat 8 ca. 32,9 kg