Naar boven

Mestic MK-120 koffiezetter thermoskan

Omschrijving

Is er een betere manier om de dag te starten dan met een kop koffie? Met de Mestic koffiezetter thermoskan MK-120 kun je zelfs op de camping genieten van verse koffie. Het koffiezetapparaat met dubbelwandige thermoskan zet in een handomdraai 10 koppen filterkoffie.

Koffiezetter met thermoskan

Begin de dag met een verse kop koffie in je hand, gemaakt met de Mestic koffiezetter MK-120. Met dit camping koffiezetapparaat zet je tot wel 10 kopjes koffie tegelijk. Plaats de koffiefilter in de machine, schep de gemalen koffie erin en vul het waterreservoir. Het apparaat doet de rest! De waterniveau indicator op het waterreservoir geeft overigens precies aan hoeveel koppen koffie je kunt zetten met de toegevoegde hoeveelheid water. De koffiekan is tevens een dubbelwandige thermoskan, waarin de koffie extra lang warm blijft. Schenk de koffie gemakkelijk uit dankzij de ergonomische handgreep en eenvoudige schenktuit.

Belangrijkste voordelen

  • Geschikt voor 10 kopjes filterkoffie
  • Droogkookbeveiliging en waterniveau indicator
  • Dubbelwandige thermoskan
  • Automatische afslag
  • Vermogen: 800 W
  • Afmetingen: 25 x 18,5 x 30 cm
  • Laag wattage en druppelstop


Het tijdloze design van de Mestic koffiezetter thermoskan MK-120 is ideaal voor op de camping. Compacte producten met een laag wattage zijn hier een must. Het kleine koffiezetapparaat weegt slechts 1,6 kg en heeft een inhoud van 1 L. Met een vermogen van 800 W is hij op iedere camping te gebruiken. De koffiezetter is voorzien van automatische afslag zodat hij niet druppelt wanneer je de thermoskan eronder vandaan haalt. Is het waterreservoir leeg? De droogkookbeveiliging schakelt het apparaat automatisch uit.

Ook op jouw vakantiebestemming geniet je op ieder gewenst moment van een kop koffie. De Mestic koffiezetter MK-120 is geschikt voor een groter gezelschap. Zet maar liefst 10 koppen koffie tegelijk en houd de koffie extra lang warm in de thermoskan.

Specificaties

Fysieke kenmerken  
Kleur Zwart
Materiaal behuizing Kunststof
Materiaal kan Glas
Afmetingen & gewicht   
Productafmeting 25 cm x 18,5 cm x 30 cm 
Eigen gewicht 1,6 kg 
Aantal kops 10
Inhoud 1 L
Technische specificaties  
Aansluitspanning 220-240 Volt
Vermogen 800 W 
Overige specificaties  
Warmhoudplaat Ja
Koffiesysteem Filterapparaat 
Type filter Zwenkfilter
Druppelstop Ja
Automatisch uitschakelen Ja
Keurmerk CE