Naar boven

PowerXtreme Lithium-Ion accu X20

Omschrijving

Traditionele caravan accu’s zijn zwaar, kunnen lekken en moeten in de winter uit de caravan gehaald worden om te worden onderhouden. EmergoPlus levert een oplossing voor al deze problemen: PowerXtreme, voorheen LifePO4You, de door de KCK als allerbeste geteste accu. De PowerXtreme LiFePO4 accu’s zijn lichtgewicht accu’s met extreem vermogen die je nooit in de steek laten. Het is ook niet zo gek dat deze accu zo goed uit de test kwam: in tegenstelling tot de recreatieaccu of de gel accu weegt deze accu minder dan 4 flessen cola of water en weegt geen 25 kilo. U heeft er geen accubak voor nodig, u hoeft geen afvoer door de bodem van uw caravan te maken en u heeft geen lader nodig. De lader zit al geïntegreerd in de accu en de accu heeft een eigen systeem om aan de caravanbodem te bevestigen.
Het is eenmalig een flinke uitgave, maar gezien het feit dat u geen acculader hoeft te kopen, geen accubak en dat de accu niet sneuvelt door gebrek aan onderhoud en aanzienlijk langer meegaat, is het relatief gezien goedkoper en dus een goede investering. De PowerXtreme X20 is een 20 Ah accu welke geschikt is voor gebruik van elk type mover en kan ook de zwaardere caravans verplaatsen. 

Tip!
De status en de conditie van een PowerXtreme X20 zijn af te lezen door middel van App op de smartphone.  U kunt deze via de Appstore op uw mobiele telefoon zetten.
De app is te koppelen met alleen accu's van na 2016. Half 2017 zijn de eerste PowerXtreme accu's uitgeleverd met de app functie. 

Specificaties

Fysieke kenmerken X20
Kleur Zwart
Afmetingen & gewicht
Lengte 25,5 cm
Breedte 17,7 cm
Hoogte 11,5 cm
Gewicht 3,8 kg
Overige specificaties
Voltage 12V
Nominaal voltage 12,8V
Capaciteit 20AH
Max.continu stroom 100A
Kortstondige stroom 200A
Piek stroom 300A
Toegelaten max.ladstroom 60A
Gebruikstemperatuur - 20 °C tot +60°C
Laadtemperatuur 0°C tot 45°C
Opslagtemperatuur -10°C tot 45°C
Garantie 5 jaar
Levensduur >1500 cycli
App functie Ja vanaf half 2017 
Inclusief lader Ja, deze is ingebouwd 
Art.nr:
EM010002
Merk:
Magazijn werkzaamheden
Vanwege werkzaamheden in het magazijn is het op dit moment niet mogelijk om een bestelling in de webshop te plaatsen.
Deel dit artikel