Naar boven

Thule Rain Blocker G2 zijwand - Omnistor 1200

Omschrijving

Thule maakt voor de 1200 serie van Thule speciaal een Rain Blocker zijwand. De zijwand wijkt niet af van de normale zijwand buiten de spanstang die nodig is om de Rain Blocker aan het luifel te bevestigen. De Rain Blocker is gemaakt van PVC materiaal en laat geen water door, de zijwand heeft een groot raam waardoor het zicht van onder de luifel behouden blijft. Het zijpaneel kunt u combineren met de Rain Blocker voorpanelen. Deze zijn gemaakt van het zelfde materiaal als de zijwand en hebben ook een groot raam voor zicht naar buiten. 

Afmetingen:
Deze Rain Blocker is dus geschikt voor de Thule - Omnistor zakluifel 1200. Dit luifel heeft een uitval van 2.50 m. De hoogte maat varieert van 2,35 tot 2,54 m.
Ga hierbij er van uit dat de meeste 1200 luifels aan een caravan hangen, en de hoogte van de meeste caravans waar de zakluifel hangt valt tussen de 2,35 - 2,54 m.
U kunt de hoogtemaat ter controle bepalen, door te meten vanaf de grond tot onderzijde van de zakluifel 1200.
Wordt geleverd inclusief rafter/spanstang, haringen en elastieken.

Let op!

De Thule Rain Blocker zijwand voor de Thule 1200 luifels kunnen alleen gecombineerd worden met de Rain Blocker voorwand van 210 hoog.

Specificaties

Fysieke kenmerken  
Materiaal PVC
Kleur Grijs - zwart
Afmetingen & gewicht
Uitval 2,50 m
Hoogte 2,34 m - 2,54 m
Art.nr:
9318190
Merk:
Welk Thule Omnistor accessoire heb ik nodig?
In plaats van het gebruik van een voortent kan een luifel een handige snellere oplossing zijn. Echter, zijn er veel verschillende varianten en hebben deze luifels ook nog eens verschillende opties aan zijwanden en extra's om nog meer comfoor te bieden. In deze blog zullen uitgebreid de verschillende luifeltypen worden behandeld. Ook is er een handige maattabel te vinden om de juiste zij/voorwand voor uw Thule Omnistor te kunnen kiezen.

Lees hier de blog met handige maattabel
Deel dit artikel

Combineer met