Naar boven

Thule Lift V16 fietsendrager handbediend

Omschrijving

Deze fietsendrager voor de caravan of camper heeft een draagvermogen van 50 kg en biedt ruimte aan 2 (elektrische) fietsen. Als u de bijbehorende adapter monteert, kan de fietsendrager zelfs 3 fietsen dragen. Het plaatsen en afnemen van uw fietsen is erg eenvoudig. Het platform kan namelijk door middel van een zwengel naar beneden worden gebracht, waardoor het een hoogte van 70 cm overbrugt. U kunt ook voor de gemotoriseerde versie kiezen: in slechts 40 seconden brengt de motor het platform dan naar beneden. Het platform kan met de hand vergrendeld worden waardoor uw fietsen tijdens transport goed vast blijven zitten. Gebruikt u de fietsendrager niet? Dan kan hij gemakkelijk omhoog gezet worden.

Belangrijkste kenmerken

  • Aantal fietsen: 2 (uitbreidbaar tot 3)
  • Maximaal draaggewicht: 50 kg
  • Geschikt voor e-bikes
  • Liftfunctie (manueel)
  • Montageplaats: achterwand
  • Veilig en eenvoudig

De Thule Lift V16 is voorzien van afstandhouders die de fietsen goed op hun plek houden. De verstelbare, met zacht materiaal beklede afstandhouders kunnen gemakkelijk van links naar rechts worden verplaatst zodat ze in één lijn staan met uw fietsframe. Het is mogelijk om de knoppen van de afstandhouders te vervangen door knoppen met sloten, zodat uw fietsen meteen goed beveiligd zijn. Daarnaast wordt de fiets stabiel gehouden door de ratelsluitingen en zelfklemmende wielhouders. Deze zijn verstelbaar zodat vervoer van fietsen met verschillende wielgroottes mogelijk is.

Tip van TEUN!

De Thule Lift V16 is ook als 12 V model leverbaar. In de handbediende versie moet u handmatig de fiestendrager laten zakken d.m.v. slinger.  Bij de 12 V uitvoering is het slechts een druk op de knop.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Kleur Zilver-zwart
Materiaal Aluminium
Afmetingen & gewicht
Productafmetingen (bxdxh)  131 cm x 120 cm x 95 cm 
Eigen gewicht 17 kg
Technische specificaties  
Max laadgewicht 50 kg
Overige specificaties   
Aantal fietsen  2 (uitbreidbaar tot 3)
Geschikt voor E-bikes Ja
Liftfunctie Ja, manueel
Art.nr:
9316130
Merk:
Levertijd:
Uitsluitend verkrijgbaar in onze winkels
Deel dit artikel

Anderen bestelden ook