Naar boven

AL-KO Up 4 automatische uitdraaisteunen | inclusief montage

Omschrijving

Gun uzelf het comfort van elektrisch bediende caravansteunen. Het nieuwe elektronische ondersteuningssysteem UP4 voor caravans is de oplossing voor een lastig probleem, waarmee alle caravanbezitters vertrouwd zijn. Het systeem is tot in het kleinste detail doordacht. En het beste: UP4 kan te allen tijde achteraf op uw AL-KO chassis worden gemonteerd.
4 steunen kunnen eenvoudig worden uitgeschoven met de hoogwaardige elektronische aandrijving. Bijzonder praktisch: het systeem is geschikt voor caravans tot 2,5 ton en biedt langdurige bescherming tegen corrosie dankzij thermisch verzinken. De elektrische aandrijving is extra beschermd door een kunststof deksel. En extra bescherming tegen diefstal wordt geboden door het speciale spindeluiteinde op de steunen, dat alleen met een speciale adapter kan worden bediend.
Met de afstandsbediening kunt u de elektronische aandrijving met een druk op de knop bedienen. Na het uitschuiven van de steunen kunt u deze afzonderlijk bedienen, om het niveau te regelen. Ideaal in combinatie met elkaar.
De premium steunen zijn uitgerust met de BIG FOOT van AL-KO. Hij staat op elke camping garant voor een optimale stand – zonder wegschuiven of wegzakken. Goed doordacht: tijdens het rijden ligt de steunpoot compact en daardoor ruimtebesparend tegen de bodemplaat aan.
De UP4 automatische uitdraaisteunen van AL-KO zijn geschikt voor caravans tot 2500 kg. Mocht u met een lege accu komen te staan dan kunnen de steunen ook handmatig in en uitgedraait worden.*De prijs inclusief montage betreft:
Basismontage uitdraaisteunen: montage middels aansluiting op een bestaande en geschikte aanwezige accu in het voertuig.
Voor meer informatie en montage mogelijkheden kunt u de contact button aanklikken en het formulier invullen.
De TEUN winkel van uw keuze zal contact met u opnemen.

Video

Art.nr:
1731376
Merk:
Levertijd:
Uitsluitend verkrijgbaar in onze winkels
Deel dit artikel

Combineer met

Anderen bestelden ook