Naar boven

Blog

AL-KO ATC Trailer Control
Door TEUN - 05 februari 2021 -
Lees meer
E&P Levelsysteem
Door TEUN - 05 februari 2021 -
Het E&P levelsysteem levelC lijnt uw caravan binnen max. 120 seconden uit met een druk op de knop. Hoogtepunt van het systeem – er worden 6 steunen op het voertuigchassis gemonteerd om een onvergelijkbare stabiliteit van uw caravan te bereiken.
Lees meer
NDS Inverter / omvormer 12 V naar 230 V
Door TEUN - 05 februari 2021 -
Lees meer
Snel en betrouwbaar internet op de camping
Door TEUN - 05 februari 2021 -
Het internet is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Ook op reis wilt u een snelle, veilige en stabiele internetverbinding. Hierbij wilt u natuurlijk niet afhankelijk zijn van een zwak WiFi signaal van de camping of een slecht bereik van het mobiel netwerk. De Travel Vision 4G WiFi Connect is de perfecte oplossing.
Lees meer
Verschil assortiment winkels en webshop
Door TEUN - 18 november 2020 -
TEUN heeft online en in de winkels een bijzonder groot assortiment kampeer gerelateerde producten. Toch zitten er verschillen in het assortiment in de winkels en de webshop. Lees meer hierover >
Lees meer
Welke airco is geschikt voor mij?
Door TEUN - 28 februari 2020 -
Wanneer je op vakantie gaat wil je zoveel mogelijk genieten. Comfort speelt daarin een belangrijke rol. Een airco in de caravan of camper is daar een voorbeeld van. Maar welke airco is nu het meest geschikt?
Lees meer
TV kijken op vakantie met een satellietschotel
14 februari 2020 -
Met de huidige satellietsystemen is het heel goed mogelijk om tijdens uw vakantie in HD kwaliteit tv te kijken. Over schotels zijn veel vragen. In dit blog vertellen we er meer over.
Lees meer
Welk Thetford Fresh-up Set past bij jouw toilet?
Door TEUN - 30 januari 2020 -
De Toilet Fresh-up Set is een eenvoudige en economische manier om een gebruikt Cassettetoilet zo goed als nieuw te krijgen. lees hier welke bij jouw toilet past.
Lees meer
Wifi op de camping
Door TEUN - 29 november 2019 -
Internet is in het dagelijks leven niet meer weg te denken, ook op de camping is de wens om goed internet te hebben groot. In dit artikel leggen we de mogelijkheden uit die er zijn om op de camping ongestoord te genieten van goed internet.
Lees meer
Omloopmaat caravan bepalen voor Doréma voortenten
Door TEUN - 26 november 2019 -
Veelgestelde vraag: wat is de omloopmaat van mijn caravan? Wij leggen uit hoe je deze kan opmeten. In dit geval richten we ons op de maat die geldend is voor Doréma voortenten.
Lees meer
Toiletverhoger van Thetford
Door TEUN - 06 november 2019 -
Vindt u het lastig om op uw toilet te gaan zitten of vindt u uw toilet in uw caravan of camper gewoon te laag en dus niet comfortabel? Thetford heeft om die reden een nieuw product ontworpen.
Lees meer
Lithium-ion accu's voor caravanmovers vergeleken
Door TEUN - 25 oktober 2019 -
Als accu voor caravanmovers heeft de traditionele loodzuur accu zijn langste tijd gehad. Een lithium-ion accu is vele malen gebruiksvriendelijker (onderhoudsvrij) en veel lichter in gewicht.
Lees meer