Naar boven

Blog

De nieuwe StarCamp brochure 2024 De nieuwe StarCamp brochure 2024
Door TEUN - 27 oktober 2023
Bekijk hier de nieuwe brochure!
Lees meer
Veiligheid op de camping Veiligheid op de camping
Door TEUN - 21 juni 2023
Wanneer u op de camping bent met uw caravan of camper wilt u natuurlijk niet dat er waardevolle spullen of zelfs het gehele voertuig gestolen wordt. In deze blog zullen verschillende methodes worden uitgelegd voor het beveiligen van uw voertuig en wat precies het SCM keurmerk inhoud.
Lees meer
De voordelen van een Lithium accu De voordelen van een Lithium accu
Door TEUN - 08 maart 2023
Vroeger werd er veel gebruik gemaakt van een Lood-accu in caravans. Tegenwoordig is deze voorbijgestreefd door de veel zuinigere en efficiëntere Lithium accu. In deze blog zal worden toegelicht wat de voordelen van deze accu allemaal zijn voor uw caravan/camper.
Lees meer
Welkom in de werkplaatsen van TEUN Welkom in de werkplaatsen van TEUN
Door TEUN - 08 maart 2023
U kunt voor allerlei technische zaken terecht bij de technische teams in de zeven werkplaatsen van Teun. In deze blog zal wat meer worden verteld over wat Teun voor uw wagen kan betekenen.
Lees meer
Alles van NDS aangesloten met N-BUS Alles van NDS aangesloten met N-BUS
Door TEUN - 10 februari 2023
N-Bus is het plug & play-netwerk voor eenvoudige aansluiting van alle elektronische apparatuur aan boord.
Lees meer
Internet en TV op de camping Internet en TV op de camping
Door TEUN - 14 december 2022
Internet en TV zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Ook op reis wilt u een snelle, veilige en stabiele internet- en TV-verbinding. Hierbij wilt u natuurlijk niet afhankelijk zijn van een zwak WiFi signaal van de camping of een slecht bereik van mobiel netwerk of antenne. In deze blog zullen wij u informeren over de vele oplossingen voor goed internet en/of TV onderweg.
Lees meer
Alles over Movers Alles over Movers
Door TEUN - 07 december 2022
Bent u het zat om op de camping veel moeite te doen met het plaatsen van de caravan en/of het waterpas zetten ervan. Dan is een mover een uitstekende oplossing om een stuk geruster aan te komen op de camping zodat u snel kan gaan ontspannen. In deze blog zullen wij alles uitleggen wat u moet weten over movers.
Lees meer
Welke airco is geschikt voor mij? Welke airco is geschikt voor mij?
Door TEUN - 01 december 2022
Wanneer je op vakantie gaat wil je zoveel mogelijk genieten. Comfort speelt daarin een belangrijke rol. Een airco in de caravan of camper is daar een voorbeeld van. Maar welke airco is nu het meest geschikt?
Lees meer
Alles over fietsendragers Alles over fietsendragers
Door TEUN - 30 november 2022
Wilt u de fietsen meenemen op vakantie maar u weet nog niet welke het meest geschikt is? In deze blog zullen wij u alles vertellen wat u moet weten over de verschillende fietsendragers zodat u de fietsen met een goed gevoel mee kan nemen op vakantie.
Lees meer
Wat voor soorten koelboxen zijn er? Wat voor soorten koelboxen zijn er?
Door TEUN - 16 november 2022
Op de camping maar ook daarbuiten kan een koelbox erg handig zijn om je eten gekoeld en vers mee te nemen. Er zijn veel verschillende technieken die worden gebruikt voor het koelen van je producten. De meest voorkomende technieken in koelboxen zullen in deze blog worden uitgelegd.
Lees meer
Welke Thule Omnistor (accessoires) past bij mij? Welke Thule Omnistor (accessoires) past bij mij?
Door TEUN - 02 november 2022
Er zijn verschillende Thule Omnistor luifels en bijpassende wanden, maar welke is nu geschikt voor uw kampeervoertuig? Daar gaan wij u in deze blog bij helpen.
Lees meer