Naar boven

Blog

Cadac inruilactie!
Door TEUN - 02 juli 2019 -
Lees meer
Inruilactie Cadac: Gratis Cadac paellapan!
Door TEUN - 30 mei 2018 -
Bij inruil van een oude werkende of niet werkende Cadac BBQ/Skottelbraai een passende Cadac paellapan gratis! Bekijk de actie en voorwaarden.
Lees meer
Handige checklist voor caravanbezitters
Door TEUN - 09 maart 2018 -
Het moment is daar! De kampeervakantie staat voor de deur. Stress om het inpakken? Niet nodig. Bij deze een handige afvink checklist voor iedere caravanbezitter.
Lees meer
De mogelijkheden met een casetteluifel: handige luifelpanelen
Door TEUN - 23 februari 2018 -
Een cassetteluifel op of aan uw caravan of camper is zeer handig tijdens uw vakantie. In een kort tijdsbestek heeft u deze uitgedraaid en creëert u een comfortabele schaduwplek voor de caravan of camper.
Lees meer
Kamperen in de herfst? Bekijk hier onze tips!
Door TEUN - 10 april 2017 -
Na de zomervakantie ruimen vele kampeerders hun kampeeruitrusting weer op. Met de herfst en winter voor de deur vindt het overgrote deel van de kampeerders het genoeg geweest.  Maar... doe het eens anders en ga wél kamperen in de herfst. Het zal je verbazen hoe mooi en fijn het is!
Lees meer
Nieuwe voortenten van TEUN
Door TEUN - 28 maart 2017 -
TEUN heeft voor dit jaar een nieuwe selectie aan voortenten voor u geselecteerd. Naast een drietal nieuwe voortenten van het eigen merk treft u deze jaargang in de nieuwe Voortenten Brochure 2017 een greep uit ons nieuwe assortiment met onder andere nieuwe voortenten van Dorema, Isabella en Kampa. Maar naast voortenten ook tal van tent gerelateerde producten.
Lees meer
Caravan kopen - Waar moet ik op letten?
Door TEUN - 01 oktober 2016 -
De Kampeer & Caravan Jaarbeurs is vandaag begonnen. Dit jaar vindt de beurs, wederom in de Jaarbeurs te Utrecht, plaats van woensdag 12 tot en met zondag 16 oktober. Veel mensen oriënteren zich op de KCJ op het aanschaffen van een nieuwe caravan. Om te voorkomen dat u tijdens de beurs de bomen door het bos niet meer ziet, lichten we hier uit waar op te letten tijdens de oriëntatie van een nieuwe caravan.
Lees meer