Naar boven

Nieuwe voortenten van TEUN

Door TEUN - 28 maart 2017 -
 
voortenten brochure
TEUN Voortenten Brochure 2017

TEUN heeft voor dit jaar een nieuwe selectie aan voortenten voor u geselecteerd. Naast een drietal nieuwe voortenten van het eigen merk treft u deze jaargang in de nieuwe Voortenten Brochure 2017 een greep uit ons nieuwe assortiment met onder andere nieuwe voortenten van Dorema, Isabella en Kampa. Maar naast voortenten ook tal van tent gerelateerde producten.

Bekijk de TEUN Voortenten Brochure 2017

Alles voor uw voortent en luifel!

 
TEUN Summerjoy - Made by Isabella

De TEUN Summerjoy is een formidabele licht gewicht reis tent van TEUN made by Isabella.
De Summerjoy is 250 cm diep en heeft een strakke en eenvoudige uitstraling, een voortent die bij elke caravan past.
Sportief en prettig in gebruik, rits de voorzijde eruit en u heeft een prachtig luifel voor de caravan staan. Ook de zijwanden zijn uitritsbaar. Als u de tent geheel gesloten gebruikt voor bijv. een korte voorjaarsvakantie bevindt zich in de linkse zijwand een ontluchtings mogelijkheid van gaas welke ook kan worden afgesloten.

Standaard uitgevoerd met het IXL glasfiber frame, tegen meerprijs verkrijgbaar met Carbon-X frame. Originele Isabella ritsen en elastiek afspanning. De tent wordt geleverd incl tochtstrook en haringen.
De Summerjoy is leverbaar in de omloopmaten 850 cm tot 975 cm

Meer informatie

De TEUN Summerjoy is een formidabele licht gewicht reis tent van TEUN made by Isabella.

 
primero plus
TEUN Primero Plus - Made by Doréma

Voor het nieuwe seizoen heeft TEUN samen met Dorema de Primero Plus voor u geselecteerd. Maar liefst 270 cm diep, dus volop ruimte voor alle kampeerspullen. In de mometeel zeer populaire antraciet kleurstelling staat uw caravan er dan weer tip top bij. De Primero is zeer voordelig geprijst en is al vanaf € 799,00 verkrijgbaar.

De Primero Plus wordt standaard geleverd met 25mm Easygrip stalenframe. Optioneel kunt u de TEUN Primero Plus met een aluminium of glasfiberframe bestellen.
Doordat de petluifel van de Primero Plus is voorzien van een pees, zoals alle modellen van Dorema, kunt u eenvoudig het Dorema Palma of de Locarno Plus luifel koppelen aan uw voortent. In de rechtse zijwand vindt u het grote afsluitbare ventilatie raam. De permanente ventilatie opening in de nok is afsluitbaar, en de voortent wordt geleverd incl. haringen, tochtstrook en ladderspanners.

Meer informatie

U kunt de Primero Plus voortent zien in de aangesloten TEUN winkels in het land

 
mistral
TEUN Mistral - Made by Doréma

Deze inmiddels bekende deeltent van Dorema is nu exclusief verkrijgbaar bij TEUN in de kleur antraciet met blauwe accenten. Super snel en eenvoudig opzetbaar, met slechts 1 (stalen) U frame. Ideaal voor uw vakantie waar u graag rondtrekt met de caravan of voor een weekendje weg. Het gehele voorfront is uitritsbaar en de buitenzijde is Ten Cate All Season gecoat. Aan beide zijden een deur met ventilatie openingen. De Mistral heeft aangenaaide schuimkussens voor een perfecte afsluiting tegen de caravanwand.

Bij aankoop van de TEUN Mistral voortent Safe Lock stormband t.w.v € 22,- gratis.

Meer informatie

Deze inmiddels bekende deeltent van Dorema is nu exclusief verkrijgbaar bij TEUN