Naar boven

Snel en betrouwbaar internet op de camping

Door TEUN - 05 februari 2021
Met de Travel Vision 4G WiFi Connect

Het internet is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Ook op reis wilt u een snelle, veilige en stabiele internetverbinding. Hierbij wilt u natuurlijk niet afhankelijk zijn van een zwak WiFi signaal van de camping of een slecht bereik van het mobiel netwerk.

De Travel Vision 4G WiFi Connect is de perfecte oplossing
Met de Travel Vision 4G WiFi Connect beschikt u altijd en overal over een snel, veilig en stabiel eigen WiFi netwerk, net als thuis. Middels een 4G verbinding of via een WiFi netwerk bent u altijd verbonden met het internet. Zo kunt u op reis gebruik maken van uw eigen mobiele netwerk waarmee u al uw apparatuur zoals mobiele telefoon, tablet, laptop en smart TV eenvoudig kunt verbinden met het internet en optimaal kunt gebruiken. De Travel Vision 4G WiFi Connect is ontworpen om uw leven gemakkelijker te maken.

Met de Travel Vision 4G WiFi Connect beschikt u altijd en overal over een snel, veilig en stabiel eigen WiFi netwerk, net als thuis.

 
Antenne en router

De buitenunit van de Travel Vision 4G WiFi Connect is voorzien van krachtige GSM 3/4G en WiFi antennes. Deze kunnen de signalen optimaal ontvangen, versterken en distribueren. Met de router creëert u een eigen betrouwbaar en beveiligd WiFi netwerk voor al uw apparaten binnen en buiten uw voertuig, zo heeft u altijd een snelle en veilige internetverbinding.

Bekijk in de webshop

de Travel Vision 4G WiFi Connect is voorzien van krachtige GSM 3/4G en WiFi antennes

 
Gebruiksvriendelijk

Met de Travel Vision 4G WiFi Connect kunt u eenvoudig verbinding maken met een (camping of gratis) WiFi netwerk. Is er geen WiFi netwerk beschikbaar? Dan maakt u verbinding met een lokaal GSM 3/4G netwerk. In de router kunt u hiervoor eenvoudig een simkaart plaatsen. Zo bent u altijd en overal, met al uw apparaten, verbonden met het internet. Alle instellingen en software zijn Nederlandstalig en dat maakt het zeer eenvoudig in gebruik.

Bekijk de winkels voor advies

Alle instellingen en software zijn Nederlandstalig en dat maakt het zeer eenvoudig in gebruik.

 
Kwaliteit

De Travel Vision 4G WiFi Connect behoort tot de top in zijn segment. De toegepaste antennes, router, bekabeling en software zijn van de allerhoogste kwaliteit. Hiermee is de best mogelijke ontvangst gegarandeerd en daarom perfect geschikt voor montage op camper, caravan of jacht.