Naar boven

Verschil assortiment winkels en webshop

Door TEUN - 18 november 2020
Wist u dat het assortiment binnen onze winkels voor veel productgroepen groter is dan het assortiment in de webshop?
Loop eens binnen in een van onze TEUN winkels en u zult het verschil zien. Het assortiment is daar vaak breder dan in de webshop en bevat ook andere productgroepen die u niet in de webshop zult vinden.

Daarnaast verschilt ook het assortiment onderling tussen de winkels maar ook tussen de winkels en de webshop. In sommige winkels verkopen we productgroepen die we in een andere winkel weer niet voeren, zoals bijvoorbeeld wintersport en wandelschoenen. Het loont dus zeker om eens bij een andere TEUN winkel binnen te lopen of om te vragen of zij een bepaald product in het assortiment hebben waarnaar u op zoek bent.

Maar ook binnen de kampeerartikelen zijn er verschillen tussen de winkels onderling en tevens tussen de winkels en de webshop. Soms voert de webshop een totale lijn van een merk op productgroep, daar waar de winkel niet de totale lijn kiest maar hierin al voor u een selectie maakt.

Zoekt u een technisch onderdeel of een onderdeel van een artikel? Dan zult u meer mogelijkheden vinden binnen onze TEUN winkels dan in de webshop. Binnen iedere TEUN winkel is een gespecialiseerde werkplaats aanwezig waardoor er meer mogelijkheden zijn voor advies en het aanschaffen van technische onderdelen.

Wilt u weten of een winkel van uw keuze een bepaald product op voorraad heeft, of daar aan kan komen, neemt u dan direct contact op met de desbetreffende TEUN winkel om dit te vragen. U kunt het dan meteen laten wegleggen zodat u niet voor niets naar de winkel komt. Zie voor de contactgegevens van de winkels onze store locator.