Naar boven

Welke aansluitingen zijn er voor mijn Cadac

Door TEUN - 02 november 2022
Welke aansluitingen zijn er voor mijn Cadac Barbeque

Binnen het Cadac segment zijn er veel variaties aan barbeque's te vinden. Echter, kan niet iedere barbeque overal op worden aangesloten. Hieronder zullen de verschillende aansluitingen worden toegelicht en welke voor uw barbeque het meeste geschikt zijn.

 
Directe Caravan/camper-aansluiting

Sommige caravans/campers hebben een gasaansluiting direct aan de buitenzijde zitten van de wagen. Deze is verbonden met de gasfles en heeft intern al een drukregelaar gebouwd zitten. Voor deze aansluiting is een gasslang met een een quick release koppeling nodig aan de zijde van de caravan. De andere zijde van de slang kan variëren tussen een schroefdraad of een slangklem. Welke nodig is hangt af van de directe aansluiting van uw barbeque. De aansluitingen zijn te verkijgen bij al onze winkels.

Onze winkels
 
Schroefcartridges

Deze Cartidges zijn erg klein, licht en hierdoor handig mee te nemen voor een kampeertrip. Deze cartridges kunnen bij de Safari chef HP direct worden aangekoppeld. Om deze cartridges aan te sluiten op andere barbeques is een Cartridgekoppeling nodig van Cadac. Deze cartridges en koppelingen zijn verkrijgbaar bij al onze winkels.

Onze winkels
 
Campingaz gasflessen

Deze gasflessen worden gekenmerkt door de aansluiting aan de bovenzijde van de gasfles en worden uitstluitend gemaakt door Campingaz. Deze flessen zijn geschikt voor iedere Cadac barbeque behalve voor de Safari Chef 30 HP. De gasdrukregelaar heeft een binnendraadse aansluiting die boven op de fles gedraait kan worden. Het andere uiteinde van de slang kan gemakkelijk over de slangtule van uw barbeque worden geplaatst. Deze aansluiting is verkrijgbaar in al onze winkels.

CG aansluiting
 
Universele gasflessen

Dit zijn de bekende grote ijzeren gasflessen die veel worden gebruikt, maar ook lichtgewicht gasflessen van Benegas kunnen worden aangesloten. Deze flessen kunnen op iedere barbeque worden gekoppeld doormiddel van een universele drukregelaarset. Deze aansluiting is verkrijgbaar in al onze winkels.

Universele drukregelaar
 
Dual en Trio powerpak

De Trio en dual powerpak zijn erg geschikte opties wanneer u niet teveel gewicht mee wilt nemen en/of ruimte in wilt nemen maar wel veel wilt kunnen barbequeën. De Dual Powerpak gebruikt namelijk 2 schroefcartridges tegelijk en is hierdoor een stuk energiezuiniger. De Trio Powerpak maakt gebruik van 3 flescartridges. Beide aansluitingen zijn geschikt voor iedere barbeque behalve de Safari Chef 30 HP. De Powerpaks zijn verkrijgbaar bij al onze winkels.

Onze winkels
 
Hoe lang kan ik doen met welke gasaansluiting?

In onderstaande tabel staat hoe lang een barbeque gemiddeld werkt op een gasbusje/gascartridge of gasfles.