Naar boven

Welkom in de werkplaatsen van TEUN

Door TEUN - 08 maart 2023
Welkom in de werkplaatsten van TEUN

U kunt voor allerlei technische zaken terecht bij de technische teams in de zeven werkplaatsen van Teun. In deze blog zal wat meer worden
verteld over wat Teun voor uw wagen kan betekenen.

Vul Onderhoud & BOVAG-beurt

Voor technisch onderhoud aan uw caravan, camper of vouwwagen, waaronder BOVAG onderhoudsbeurten, bent u bij de TEUN werkplaatsen aan het juiste adres. Neem tijdig contact op om een BOVAG onderhoudsbeurt te plannen. Een BOVAG Onderhoudsbeurt is een combinatie van keuring en onderhoud aan alle wezenlijke onderdelen van uw caravan. Er wordt door een erkend keurmeester gecontroleerd op ruim 60 onderhoudspunten. Zo wordt bijvoorbeeld de banden gecontroleerd op de wettelijke eisen en de gasinstallatie op veiligheid. Daar waar nodig worden onderdelen gerepareerd of vervangen. Moet er een kostbaar onderdeel vervangen worden dan nemen we altijd eerst even contact met u op voor goedkeuring. Na controle ontvangt u een uitgebreid keuringsrapport, waarop staat welke punten gecontroleerd zijn en wat de bevindingen zijn. Indien uw caravan op alle inspectiepunten is goedgekeurd, wordt deze voorzien van een BOVAG-keuringssticker. Hierop is de maand en het jaartal weergeven waarop de BOVAG Onderhoudsbeurt is uitgevoerd.

De voordelen van een BOVAG Onderhoudsbeurt:

-     Controle op wettelijke eisen
-     Onderhoud aan uw caravan
-     Drie maanden reparatiegarantie
-     Controle op veiligheid
-     Uitgebreid keuringsrapport
-     Herstelwerkzaamheden in overleg
-     BOVAG-keuringssticker
-     Zeker zijn van zorgeloos genieten van uw kampeervakantie!

 
Banden

Verzekeringsmaatschappijen stellen vaak dat banden niet ouder mogen zijn dan 6 jaar. Caravans en vouwagens staan vaak langere tijd stil, waardoor banden plaatselijk belast worden. Dit kan, voor het oog, onzichtbare droogtescheurtjes veroorzaken. De TEUN-specialist zal u altijd tijdig waarschuwen, wanneer uw banden niet meer in goede staat zijn.

Schadeherstel

De TEUN-leden zijn ook gespecialiseerd in het herstellen van schades aan alle merken caravans, campers en vouwwagens. Of het nu gaat om schade aan de buitenzijde of aan het interieur, uw kampeermiddel is bij hen in vertrouwde en kundige handen.

Wij regelen:
-       Het expertiserapport
-       Contact met uw verzekeringsmaatschappij
-       Onzichtbaar herstel van de schade
-       De financiële afwikkeling van de kosten met
        u verzekeringsmaatschappij


Montage

Op onze website verkopen wij een groot aantal producten waar montage bij zit inbegrepen. Denk aan Movers, accu's, fietsendragers, luifels, airco's en nog veel meer. Onze TEUN-werkplaatsen zijn gespecialiseerd in het plaatsen en monteren van deze producten. Hierdoor hoeft u niet zelf dit te doen en scheelt dit veel moeite en tijd. Daarnaast kan u hierdoor met een gerust hart op vakantie en ervan uitgaan dat alles in orde zal zijn.


Schadesturing

TEUN-leden werken samen met alle verzekeringsmaatschappijen. In de meeste gevallen wordt uw schade direct met uw verzekeringsmaatschappij geregeld, waardoor u er geen omkijken meer naar heeft. Het kan dat uw verzekering u een schadeherstelbedrijf adviseert, maar u mag altijd zelf kiezen waar u uw kampeermiddel laat repareren. Neem dus altijd eerst contact op met uw TEUN werkplaats, dan zorgen wij voor de administratieve afhandeling met uw verzekeraar.

Bekijk hier onze werkplaatsen

Onze werkplaatsen zitten verspreid door het land bij onze Teun-winkels. Bekijk via onderstaande knop uw dichtsbijzijnde werkplaats.

Werkplaats-locaties