Naar boven

Kampeermeubelen accessoires

Ieder kampeermeubel heeft specifieke accessoires die het product compleet maken. Op deze pagina treft u deze accessoires aan. Dit is uiteenlopend van een Bo-Camp stoelhoes en een Dukdalf voetenbank tot een organizer voor op de campingstoel en een tafelkleed voor op de campingtafel. Maak gebruik van het filter om snel uw voorkeur weer te geven.

Kampeermeubelen accessoires

Het assortiment loopt uiteen van badstofhoezen voor stoelen en ligbedden tot aan organizers en parasols voor aan de stoel.
Opbergtassen voor stoelen en tafels, draagriemen voor de campingstoel, handig als u de stoel wilt meenemen naar het strand.

Sommige accessoires zijn universeel en anderen zijn merkgebonden, zoals de Bo Camp stoelhoes, Bo Camp stoelkussen en Dukdalf voetenbank. Een topblad voor op een viskrukje zodat eenvoudig een bijzettafeltje gecreërd wordt, past op elk viskrukje wat altijd een maat van 40x40 hanteert.

De voetensteun voor aan de campingstoel is vaak wel een specifiek merkgebonden product. Elk merk heeft zijn eigen bevestigingssysteem.