Naar boven

Campingkast

Om u te helpen bij uw keuze voor een campingkast, staat er onderaan deze pagina een uitgebreide uitleg en een aantal tips waar u op kunt letten bij het kopen van een kast. Het belangrijkste verschil zit hem in het gebruik: u gebruikt de opbergkasten om dingen te bewaren en de kookkasten bij het koken. Gebruik het filter om snel uw voorkeur weer te geven. Lees onderaan deze pagina alles over kampeerkasten.

Een campingkast en een campingkeukenkast

Beide kasten hebben kleine verschillen. In feite zijn deze kasten vaak identiek, maar heeft een kookmeubel vaak een ander tafelblad en een windscherm vanwege de hitte en het uitwaaien van een kooktoestel. De keukenkasten, ofwel dubbele kasten, zijn vaak breed genoeg zodat er een driepits gasstel op past. Deze kast heeft ook twee deurtjes aan de voorzijde en voldoende hoogte om prettig te staan tijdens het koken.

De campingkast zoals we hem kennen

Het gewone campingkastje is er ook in de enkele uitvoering, dus de helft van de dubbele kast in de breedte. Hierin zijn er wel veel meer uitvoeringen, met verschillende hoogtes of een gebogen achterzijde zodat de kast kan staan in een tunneltent. Daarnaast zijn er modellen in de vorm van een taartpunt, zodat u deze in de hoek van een voortent kunt plaatsen.

Een campingkast die opvouwbaar is

Een nieuwe ontwikkeling van de laatste jaren is de campingkast die opvouwbaar is. Normaal gesproken werd de kast opgebouwd uit kunststofelementen en aluminium buisjes, waar vervolgens het doek aan werd bevestigd. Deze kasten zijn zo geconstrueerd dat ze binnen enkele seconden uit te vouwen zijn. Geen gepuzzel meer met losse onderdelen; de campingkast die opvouwbaar is, is snel, eenvoudig en net zo solide als de ‘opbouwkasten’.

De Isabella kastmodellen

Isabella introduceert iets nieuws. De Isabella kastmodellen 'Dubbel' en 'Enkel' zijn voorbereid voor de toepassing van een pop-up stekkertoren. De Isabella stekkertoren is optioneel verkrijgbaar voor deze twee kasten. Na montage van de stekkertoren heeft u nu stroom bij uw koffiezetapparaat, televisie of oplader, zonder losliggende stekkerdozen.

Een brede selectie kasten

TEUN heeft voor u een uitgebreide selectie kasten beschikbaar. Van een compacte campingkast die opvouwbaar is, tot een complete campingkeuken of een koelbox. Wij bieden diverse merken aan, zoals EuroTrail campingkasten, Bo-Camp, Camp Gear of Crespo. Bestel uw campingkast die opvouwbaar is eenvoudig online of kom langs in een van onze winkels, verdeeld over heel het land!