Naar boven

Campingstoelen

Voor iedere kampeerder is een campingstoel een specifieke keuze. Kampeerstoelen worden voor verschillende doeleinden gekocht en kunt u op veel punten beoordelen. Campingstoelen zijn er in verschillende soorten zoals een kleine kinder campingstoel maar ook krukjes, opvouwbare campingstoelen en lichtgewicht campingstoelen. Daarnaast vindt u bij TEUN campingstoelen van diverse populaire merken zoals Bo-Camp, Crespo, Dukdalf, Isabella, TEUN en Westfield. Maak gebruik van het filter om snel uw voorkeur weer te geven. Lees verder onderaan deze pagina alles over campingstoelen.

Campingstoelen

Campingstoelen kunt u op veel punten beoordelen. Houd bij het kopen van een kampeerstoel rekening met:

Type

Kampeerstoelen zijn er in verschillende soorten. Zo kunt u kiezen uit een kinder campingstoel of gewoon een normaal formaat campingstoel. Wellicht bent u opzoek naar een opvouwbare stoel, of juist naar klapstoelen. Maar naast de gangbare campingstoelen zijn er ook andere varianten zoals een regisseursstoel, relaxstoel, visstoel of krukje en strandstoelen. Wat uw keuze ook is, in ons assortiment is er voor ieder wat wils.

Comfort

Heeft de stoel een hoge of lage rugleuning, is de stoel gepolsterd of niet? Gepolsterd wil zeggen, een stoel uitgevoerd in een dubbel doek met schuimvulling ertussen. Is de rugleuning verstelbaar? Is de stoel uit te breiden met een passende voetenbank?

Gewicht

Campingstoelen zijn er in en voor diverse gewichten. We bedoelen dan het gewicht van de stoel zelf met het oog op een totaal gewicht wat een kampeerder kan meenemen in de auto, aanhanger of caravan en camper. Maar ook gewicht als het gaat om de maximale belasting in kg’s van een stoel. Het gewicht is ook afhankelijk van de verschillende materialen zoals een aluminium kampeerstoel of een zwaardere stalen campingstoel. Zo is er steeds vaker vraag naar een lichtgewicht strandstoel of lichtgewicht campingstoel.

Opvouwbaar of klapbaar

Zowel een opvouwbare stoel als een klapstoel zijn opties binnen ons assortiment campingstoelen. De campingstoel is opvouwbaar zoals de TEUN Annecy stoel of opklapbaar zoals de Levanto van ons huismerk. De camping vouwstoel is licht van gewicht en compact als deze is ingevouwen. De klapstoel is tegenwoordig ook echt plat als deze is ingeklapt, belangrijk als het gaat om ruimte winning tijdens de reis.

Op gebied van stoelen is er een grote keuze, variërend van het Bordeaux viskrukje tot de relaxstoel Rothenburg van het huismerk TEUN.

Merken

Alle soorten en types kampeerstoelen zijn er te vinden bij diverse merken in ons assortiment. Klik bijvoorbeeld hier voor het uitgebreide assortiment van Bo-Camp, waaronder onder andere de populaire Bo-Camp kinderstoel Bo-Camp Copa Rio. Maar niet te missen is een favoriete campingstoel van het merk Crespo, de Crespo AL-237. Andere merken: Dukdalf, EuroTrail, Isabella, Red Mountain, TEUN, Travellife, Walkstoel en Westfield.