Naar boven

Strandstoelen

TEUN heeft een uitgebreid assortiment strandstoelen online én in onze winkels. Strandstoelen hebben verschillende functionaliteiten. Zo zijn er compact opvouwbare strandstoelen en strandstoel inklapbaar met verstelbare rugleuning. Sommige strandstoelen kunnen volledig plat en en of is een strandstoel laag bij de grond.

Strandstoel

Bij het selecteren van een strandstoel is het goed om rekening te houden met de functionaliteiten en wensen. Denk bijvoorbeeld aan een inklapbare strandstoel om gemakkelijk over de schouder mee te nemen. Of ga voor comfort zoals de Crespo AL-222 strandstoel. Dit is een strandstoel die in 7 standen verstelbaar is en daarnaast laag bij de grond. De maximale belasting verschilt ook per strandstoel. 
Sommige strandstoelen zoals de Crespo AL-205 zijn voorzien van draaglussen om gemakkelijk mee te nemen.

Een populaire strandstoel zijn de strandstoelen van Bo-Camp Copa Rio. Deze kenmerken zich als een lichtgewicht strandstoel die inklapbaar is en compact mee te nemen. Door de stevige constructie is de stof erg stevig.

Zeer compact is ook de strandstoel inklapbaar. Een voorbeeld hiervan is de EuroTrail St. Raphael strandstoel - dutch blue. Dit maakt ook deze strandstoel zeer praktisch om te vervoeren naar het strand of de camping. 

Toch liever iets meer luxe dan zijn er de verstelbare strandstoelen. Vergelijkbaar met een gewone standenstoel maar dan kleiner en zeer compact ingeklapt. Een populaire strandstoel is de Red Mountain Saint Tropez strandstoel - groen. Beschikbaar in verschillende kleuren en scherp geprijsd.