Naar boven

Campingstoel voor uw kind

Hier vindt u dé ideale campingstoel voor uw kind! Van een stoer camoprint kinderstoeltje tot de leuke dierenprint kindercampingstoel van EuroTrail. Kinderstoelen van Defa voor kinderen vanaf zes maanden tot de populaire lichtgewicht kinderklapstoel van Bo-Camp Copa Rio voor de wat grotere kinderen. De keuze is enorm!

Een comfortabele en vrolijke campingstoel voor uw kind

De campingstoelen voor uw kind zijn verkrijgbaar in diverse vormen en maten. Compact opvouwbare kinderstoelen, lichte en stabiele kinderklapstoelen, luxe schelpvorm kindervouwstoelen en kindercampingstoel met hoge zitting. Diverse kinderstoelen worden voorzien van handige draagtas en zijn compact opvouwbaar. De kinderstoelen van Red Mountain zijn zowel makkelijk opvouwbaar als ideaal te gebruiken aan de campingtafel tijdens het eten. Bij TEUN vindt u gegarandeerd de ideale campingstoel waarmee uw kind aan tafel schuift of overdag in relaxt.

Eenvoudig online besteld

Heeft u voor uw kind de ideale campingstoel gevonden? Of heeft uw kind wellicht een stoel aangewezen die hij of zij graag zou willen? Dan hoeft u nooit lang te wachten, want u bestelt deze eenvoudig online. Vervolgens zorgen wij dat uw bestelling zo snel mogelijk geleverd wordt. Heeft u een bestelwaarde van meer dan € 50,-? Dan betaalt u bovendien geen verzendkosten en kunt u uw stoel kosteloos retourneren! Kom langs in een van onze winkels in het land om de collectie in het echt uit te proberen en te bekijken.