Naar boven

Camping relaxstoel

Goed uitrusten op de camping doet u met een relaxstoel. Deze stoel is uiterst comfortabel en veelal verstelbaar, zodat u deze precies op uw favoriete houding instelt. Hierdoor leest u urenlang uw favoriete boek in een stoel waar u het liefst niet meer uitkomt!

Op de camping komt u pas echt tot rust in een relaxstoel

Bij TEUN hebben wij zowel in de winkel als online een uitgebreid aanbod aan relaxstoelen voor op de camping. Kies bijvoorbeeld voor een relaxstoel van Crespo met extra dik gepolsterde 3D stof om uw dag op de camping met maximaal zitcomfort door te komen. Ook de stoelen van Travellife met bekerhouder, verstelbare traploop en ligstand zijn onmisbaar. Kies voor een luchtdoorlatende en ventilerende stof om de warme zomerdagen koel door te komen.

Kies ook voor maximaal comfort

Ziet u het wel zitten om uw vakantie op de camping in een relaxstoel door te brengen? Neem dan snel een kijkje in ons online assortiment om de verschillende modellen te bekijken. Mocht u de stoel liever vooraf uitproberen, is dat uiteraard geen probleem. Kom langs in een van onze kampeerwinkels en test ze uit! Dan voorzien wij u graag van advies en bekijkt u ook onze strandstoelen en andere campingstoelen. Bij TEUN hebben we namelijk heel veel expertise in huis: van technische kampeerartikelen tot advies op het gebied van kampeermeubelen. Bij ons haalt u het allemaal!